dugogodišnji suigrači / Bale nahvalio Modrića: 'On je najbolji igrač s kojim sam ikad igrao, što je stariji, to je bolji!'

Image
Foto: AP

Gareth Bale nahvalio je svog dugogodišnjeg igrača Luku Modrića, a biranim riječima govorio je i o Cristianu Ronaldu

22.3.2019.
16:19
AP
VOYO logo

Najbolji velški nogometaš Gareth Bale gostovao je u videu YouTube kanala sportske televizije BT Sport. U emisiji pod nazivom ''What I Wore'' (što sam nosio), a u zanimljivom konceptu voditelj vodi igrača kroz njegovu karijeru pokazujući mu dresove koji su na neki način obilježili njegov nogometni put.

U Baleovu slučaju takav pregled nije mogao proći bez Luke Modrića. Velšanin i Hrvat prvi su se put udružili još 2008. kao nadolazeće zvijezde tada rastućeg Tottenhama, a ponovno su se susreli 2013. kada je Bale stigao u Real, u koji je Modrić stigao godinu dana prije njega. Ukupno su u posljednjih 11 sezona njih 10 odigrali zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Lukom sam već 10 godina. Uvijek sam govorio da je kao vino, što stariji, to bolji. Bio je izvrstan u Tottenhamu, a u Realu je napredovao svake godine", rekao je Bale, nakon čega je voditelj rekao da ga neće pitati tko je najbolji igrač s kojim je igrao, ali Velšanin je imao spreman odgovor.

"Rekao bih da je Modrić", rekao je uz smijeh Bale držeći u ruci Modrićev dres. Nakon toga se osvrnuo na Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Cristiano je nevjerojatan igrač, uživao sam igrati s njim. Mediji su napuhavali probleme između nas, ali nije ih bilo. Dobro smo se slagali, a napravio je nevjerojatne stvari za Real."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo