Vijest koja će sve iznenaditi: Miljenik Dalmacije postaje izbornik Sjeverne Koreje!

Vjerovali ili ne, ali Blaž Slišković trebao bi postati izbornik Sjeverne Koreje. Hajdukova legenda čeka poziv iz Pyongyanga kako bi preuzeo nogometnu reprezentaciju te zemlje.

23.12.2014.
11:16
VOYO logo

"Nadam se da neću 'propasti' i na ovom 'natječaju', moja veza, menadžer, koji je uspješno transferirao čitav niz trenera, nogometaša i ostalih sportaša u Južnu i Sjevernu Koreju, tvrdi mi da je kompletan posao pri kraju, čeka se odluka tek jedne mjerodavne osobe", otkrio je Sportskim novostima popularni Baka.

"Znate kako se odlučuje u Sjevernoj Koreji, osoba koja je direktno involvirana u te poslove, čija je posljednja, koja drugim riječima definitivno svojim potpisom amenuje i daje zeleno svijetlo u takvim slučajevima, pogađate riječ je o izvjesnom generalu, upravo u trenutku kad je trebao staviti svoj potpis i označiti definitvan pristanak morao je hitno na operaciju prostate, a sad čekamo da se oporavi", otkrio je Slišković i istaknuo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, nadam se da sam na korak do okončanja ovog posla, dosta sam se odmarao, želja mi je da nakon godinu i pol zasučem rukave, prihvatim se ozbiljnijeg posla. U identičnoj situaciji je i jedan stručnjak iz Crne Gore, rukometni trener, on bi trebao preuzeti kormilo rukometne, a ja nogometne reprezentacije spomenute zemlje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo