AUTOR VELIKOG POTHVATA U LIGI PRVAKA 'NATRLJAO NOS' NOVINARIMA: / 'Gledao sam vas u oči, a niste mi vjerovali'

Image

Trener Wolfsburga Dieter Hecking dobio je priliku 'natrljati nos' novinarima nakon senzacionalne pobjede protiv Real Madrida u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

7.4.2016.
9:00
VOYO logo

Vukovi su pred svojim navijačima slavili s 2-0 pogocima Ricarda Rodrigueza s bijele točke i Maximiliana Arnolda, te na uzvrat u Madrid putuju s prilično velikim izgledima za izbacivanje moćnog suparnika. Uspjeh Wolfsburga još više iznenađuje kad se uzme u obzir da ove sezone u njemačkom prvenstvu nije nimalo uvjerljiv, šest kola prije kraja je tek na osmom mjestu, bez ozbiljnih šansi za plasman u Ligu prvaka.

Image
SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: /

Wolfsburg bacio veliki Real na koljena!

Image
SENZACIJA NAD SENZACIJAMA: /

Wolfsburg bacio veliki Real na koljena!

'Sve je moguće'

No, unatoč tome Hecking nije nimalo sumnjao u uspjeh protiv Reala, a u prvoj reakciji nakon pobjede je podsjetio novinare što se dogodilo dan ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U utorak sam vas gledao u oči, a nitko od vas mi nije vjerovao. Ali kao što vidite, u nogometu je sve moguće", rekao je 51-godišnji stručnjak.

"Kad igraš protiv vrhunske momčadi kao što je Real Madrid, moraš uložiti puno energije u utakmicu. Znali smo da, ako nam Real otvori vrata, moramo proći kroz njih", dodao je Hecking.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Apya

'Ne možeš uvijek biti uspješan'

S druge strane, trener Kraljevskog klubaZinedine Zidane je za poraz okrivio manjak intenziteta u igri njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad nema intenziteta u igri, onda se događaju ovakve stvari. Ali ponosan sam na svoju momčad. Imamo priliku preokrenuti stvari u uzvratu. Wolfsburg nije napravio puno, ali to se ponekad događa u nogometu. Imali smo lošu večer, ne možeš uvijek biti uspješan", istaknuo je Zidane čija je momčad samo četiri dana ranije pobijedila najvećeg rivala Barcelonu (2-1) na njezinom stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo