'BOCKANJE' BIVŠEG HAJDUKOVCA / Atutor Dinamove himne poslao poruku Nikoli Vlašiću: 'Ne preskači terapiju, Niki...'

Image
Foto: Profimedia

Valašić je igrao za West Ham u obje utakmice s Dinamom. U prvoj je pobijedio, a u drugoj izgubio

11.12.2021.
10:43
Profimedia
VOYO logo

U susretu posljednjeg, 6. kola H skupine Europske lige Dinamo je u četvrtak na gostovanju u Londonu pobijedio West Ham s 1-0 osiguravši drugo mjesto u skupini koje vodi u play-off Europske lige. Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u četvrtoj minuti.

Image
BRAVO, MAJSTORE! /

Dinamova zvijezda pomela konkurenciju, Oršić nagrađen za potez koji je mnoge ostavio bez daha

Image
BRAVO, MAJSTORE! /

Dinamova zvijezda pomela konkurenciju, Oršić nagrađen za potez koji je mnoge ostavio bez daha

Nogometaši Dinama i prije londonskog ogleda protiv West Hama, osigurali su "europsko proljeće". Bilo je samo upitno hoće li nastaviti svoj put u Europskoj ligi ili će preseliti u Konferencijsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham je već ranije osigurao prvo mjesto, a "Modrima" je za potvrdu druge pozicije trebao barem bod u Londonu ili neuspjeh Genka kod kuće od Rapida.

Hrvatski reprezentativac, a sada član West Hama Nikola Vlašić igrao je za 'Čekićare' protiv Dinama, a uoči utakmice dao je izjavu koja je glasno odjeknula u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Svi u Hajduku žele da izbacimo Dinamo'

Vlašić je, naime, iz Splita i karijeru je započeo u Dinamovom najvećem rivalu Hajduku.

“U Hajduk sam došao s 11 godina, što je bio san svakog djeteta u mom gradu. Splićani su ludi za Hajdukom, jer je to za njih najveći klub na svijetu. Veliko je suparništvo Hajduka i Dinama, Dinamo je u posljednjih 15 godina rezultatski znatno bolji, ali povijesno je još osjećaj da je Hajduk veći klub”, rekao je Vlašić i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad smo u poziciji da izbacimo Dinamo iz Europske lige i to je velika želja za svakoga u Hajduku, kao i za mene. Ali, da budem iskren, ne razmišljam previše o tome, više sam fokusiran na West Ham, želim igrati i pobjeđivati”, poručio je uoči utakmice koju je njegova momčad izgubila.

Image
Foto: Stedul Fabac/PIXSELL

Dubravko Ivaniš

Vlašićevu izjavu već je kritizirao najbolji hrvatski skijaš Filip Zubčić, a sada se oglasio i legendarni pjevač skupine Pips, Chips & Videoclips i autor himne Modrih "Dinamo ja volim"  Dubravko Ivaniš koji je na Facebooku objavio fotografiju vitamina "D complex 1000 " i napisao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne preskači terapiju, Niki. Jednom ujutro, jednom navečer."

Image

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo