Pogledajte spektakularno predstavljanje Torresa u Madridu

Španjolski napadač Fernando Torres je na spektakularan način službeno predstavljen navijačima na Vincente Calderonu.

4.1.2015.
17:11
VOYO logo

Nakon razočaravajućih sezona u Chelseau i posljednjih mjeseci na posudbi u Milanu, nekad jedan od najubojitijih napadača svijeta Fernando Torres vratio se u svoj klub. Španjolac je svoj strelovit put u vrh svjetskog nogometa započeo upravo u Atletico Madridu (odigrao preko 200 utakmica, i postigao 91 gol), da bi se kasnije, negdje izgubio na putu iz Liverpoola prema Chelseau.

Posljednjih godina nigdje ga nije bilo, uglavnom je grijao klupu u Chelseau, a posljednjih mjeseci proveo je na posudbi u Milanu, gdje se također nije naigrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratkom u London, nije naišao na dobrodošlicu od strane Jose Mourinha, koji ga se odrekao kao igrača. Atletico je tu bio nekako najbrži, i Torres je pristao na povratak u Madrid.

Na predstavljanju navijačima na Vincente Calderonu, Torresa su dočekali poput kralja. Čak 50 tisuća ljudi došlo je vidjeti svoga nekadašnjeg velikog junaka. Osam godina je prošlo od kada je Torres napustio klub. Sada se vratio na "mjesto zločina". Doduše, kao zamjena Mariju Mandžukiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, ovo je njegovo novo poglavlje u karijeri, poglavlje za koje se i sam nada da će biti ispisano ljepšim riječima.

//www.youtube.com/embed/tVMUnMxwYjc

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo