KRIZA / Armada se našla pred stečajem

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Prošlog mjeseca održana je izvanredna sjednica skupštine Kluba navijača

31.8.2023.
12:36
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Trgovački sud u Rijeci u skraćenom stečaju Kluba navijača Armada Rijeka (KNAR) pozvao je zastupnike te udruge s nešto više od 22.000 eura utvrđenog duga da u roku od 15 dana predaju popis imovine i obaveza.

Image
NAVIJAČKE STRASTI /

Armada tražila Lilleove huligane, pa izvrijeđala Jakirovića usred glavnog trga

Image
NAVIJAČKE STRASTI /

Armada tražila Lilleove huligane, pa izvrijeđala Jakirovića usred glavnog trga

Sudskim oglasom pozvani su i vjerovnici KNAR-a da u roku od 45 dana predlože otvaranje redovnog stečaja i plate predujam za namirenje troškova postupka. Ne odazovu li se zastupnici Kluba navijača Armada i njihovi vjerovnici u zakonski predviđenim rokovima, sud će donijeti rješenje o istovremenom otvaranju i zaključenju skraćenog stečaja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub navijača Armada Rijeka udruga je osnovana i upisana u Registar udruga 2017., a kao njezin cilj navedeno je promicanje, razvijanje i unapređenje kulture navijanja na sportskim utakmicama.

Kao djelatnosti navedene su organiziranje okupljanja svih navijača Hrvatskog nogometnog kluba (HNK) Rijeka, ali i ostalih sportskih klubova iz regije, organiziranje putovanja na sportske susrete, izrada koreografija i transparenata te ostalog navijačkog materijala I zaključno - organiziranje raznih kulturnih i humanitarnih priredbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su lokalni mediji izvijestili, na izvanrednoj sjednici skupštine Kluba navijača Armada u srpnju dosadašnji tajnik Mateo Dejak podnio je neopozivu ostavku te je jednoglasno izglasana promjena statuta odnosno uvođenje funkcije predsjednika KNAR-a.

Za novog predsjednika udruge je jednoglasnim odabirom članova izabran Leo Derviši, za tajnika udruge jednoglasnim odabirom članova izabran je Andre Rošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo