LIJEPE USPOMENE / Arijan Ademi neće igrati za Dinamo na teškom gostovanju: Mjesto koje Dinamovcima tjera osmijeh na lice

Image
Foto: Igor Kralj/Pixsell

"Imamo problema, Ademi neće biti spreman za utakmicu"

10.3.2023.
15:05
Igor Kralj/Pixsell
VOYO logo

Nakon povijesne skupštine u Dinamu je novi radni dan, a trener Ante Čačić najavio je na press konferenciji gostovanje Dinama na Šubićevcu u 25. kolu HNL- a.

"Nakon napornog tjedna imali smo dva dana odmora. Imamo problema, Ademi neće biti spreman za utakmicu, male poteškoće osjećaju Perić i Ivanušec. Vidjet ćemo nakon ovog treninga hoće li biti sposobni za utakmicu, a svi su ostali sposobni", rekao je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je primoran iskomentirati popis Zlatka Dalića: "Veseli me što se Ivanušec, koji je bio stalni član A-vrste, vratio u reprezentaciju. To govori da svaki igrač svojom zaslugom dobije što mu pripada. Svakako nas veseli što je pretpoziv dobio i Špikić. On je igrač koji je skrenuo na sebe pozornost u zadnjoj polusezoni. Igra dobro, svaki igrač koji iskoči na takav način je zadovoljstvo klubu", govori popularni "Brko".

'Teško gostovanje'

Šibenik respektira kao i svakog protivnika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško gostovanje, Šibenik je u situaciji u kojoj se bori za ostanak u ligi. To je momčad koja se izgranirala s dosta igrača, pokazuju cijelo proljeće kvalitetne igre. To je dobar i motivirani domaćin, vegetacija nije u punom jeku, pa ne očekujem bajan travnjak. Naša intencija je uvijek tražiti tri boda i predstaviti se u najboljem svijetlu. Ako će biti tako, bit ću zadovoljan" dodao je Čačić.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Treba istaknuti i kako je Dinamo prošle sezone na Šubićevcu potvrdio naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo