Ljut i emotivan / Antonio Conte emotivan nakon poraza: 'Previše sam pošten da bi ovako primao plaću'

Image

Burnley je u zaostaloj utakmici 13. kola Premier lige pobijedio Tottenham 1:0 golom Bena Meeja iz 71. minute

24.2.2022.
8:37
VOYO logo

Tottenham je doživio četvrti poraz u posljednjih pet utakmica izgubivši od Burnleya 1:0. Pogodak za Burnley postigao je Ben Mee. Tottenham je u posljednjih pet utakmica pobjedio samo Manchester City.

Emotivan je bio trener Tottenhama Antonio Conte nakon utakmice. Bio je jako ljut na sebe i na svoju momčad, te rekao kako ne želi više ovako raditi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram razgovarati s klubom. Previše sam pošten da bih samo zatvorio oči na sve i nastavio ovako, pritom uzimajući plaću. Želim preuzeti odgovornost. Spreman sam na svaku odluku jer želim pomoći klubu. Četiri poraza u posljednjih pet utakmica je nešto što mi se prvi put događa u životu. Ovo je neprihvatljivo. Žao mi je"

Conte je rekao i kako je njihova realnost borba za ostanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokušao sam pomoći momčadi da napreduje, ali kao da u ovom trenutku nisam dovoljno dobar za to. Pokušavam sve kako bih promijenio situaciju, ali ništa se ne mijenja. Neki pričaju o borbi za četvrto mjesto, a realnost iz posljednjih pet utakmica je da se moramo paziti ispadanja. Ovdje se treneri mijenjaju, ali igrači su uvijek isti. Rezultati se ne mijenjaju."

Conte je 2. studenog prošle godine preuzeo Spurse i potpisao ugovor do 30. lipnja 2023. godine. U 21 utakmici na klupi Spursa ima 11 pobjeda, tri remija i sedam poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo