ČAČIĆ U PROBLEMIMA / Anti i Dinamu nije lako, čeka ih pakao do kraja prvenstva: Tražili su odgodu sa Šibenikom i Lokomotivom, ali glatko su odbijeni

Image
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Šibenik i Lokomotiva odbili Dinamo glede odgode utakmica. Do kraja prvenstva ima 9 kola, a 'zagrebačke plave' čeka pakleni raspored

4.4.2023.
18:56
Marko Prpić/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u krizi, a Anti Čačiću se trese stolica. Brojke su za Čačića porazne ovog proljeća. Čačić je, naime, u 11 odigranih utakmica Dinama ovog proljeća ostario 5 pobjeda, 4 neodlučena ishoda i 2 poraza. Ukupno je osvojio 19 bodova uz gol razliku 16:7.

Image
DAN D /

Danas je trenutak istine za Antu Čačića, hoće li 'preživjeti'? Ne pamti se ovakva situacija u Dinamu

Image
DAN D /

Danas je trenutak istine za Antu Čačića, hoće li 'preživjeti'? Ne pamti se ovakva situacija u Dinamu

Dinamo kompromitirao uvjerljivu bodovnu prednost pred Bijelima

Izgubljeno je u tom razdoblju čak deset bodova, kompromitirana je uvjerljiva bodovna prednost na ljestvici, nestalo je samopouzdanje. S ovim se vremenskim odmakom lako može zaključiti kako su mnogi u plavoj svlačionici 26. veljače, nakon briljantne partije protiv Hajduka (4:0), opustili se i pomislili kako je to to, kako su osvojili naslov prvaka iako je kraj bio još daleko. Dinamov trener pod golemim je pritiskom jer bi mu loši rezultati u Šibeniku i protiv Lokomotive sigurno značili otkaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu od 17.30 sati na Šubićevcu će pasti odluka o prvom finalistu Hrvatskog nogometnog kupa, a jasno je kako je za Čačića ta utakmica biti ili ne biti.

Problemi s ozljedama

Osim što mu momčad igra loše, Čačić ima dosta problema s ozljedama. Nema Petkovića i Perića, momčad se tek navikava na život bez Ademija, a za Šibenik je upitan u Luka Ivanušec, koji će prije utakmice odraditi još jedan pregled. Zbog svega toga Čačić je na svoju ruku želio odgoditi utakmicu sa Šibenikom, ali na Šubićevcu za to nisu željeli ni čuti, javlja 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je tražio odgodu utakmice za sljedeći tjedan, ali Šibenik taj vikend igra ključnu utakmicu za ostanak protiv Gorice i nije mu padalo na pamet da tri dana prije te utakmice igra susret s Dinamom.

Šibenik i Lokomotiva poručili - nema šanse!

"Nema šanse", kratko su odgovorili iz Šibenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je potom kontaktirao Lokomotivu, kojoj je predložio da se utakmica sljedećega kola, koja se igra u subotu, prebaci na Uskrsni ponedjeljak.

No i na Kajzerici je Čačić dobio odbijenicu jer Lokomotiva nije željela kvariti planove igračima koji su već dobili slobodan ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želimo igrati na Uskrsni ponedjeljak, igračima smo već dali slobodno tako da ništa od toga".

Tako će Čačić opstanak u Maksimiru morati tražiti s oslabljenom momčadi u ove dvije vrlo važne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja HNL-a još 9 kola

Do kraja prvenstva ima još 9 kola, a raspored za Dinamo je težak, neumoljiv. Za 11 dana, nakon Lokomotive, Dinamo će ugostiti Slaven Belupo. Tjedan dana poslije Plavi putuju na Aldo Drosinu kod Istre 1961, a 26. travnja dočekuju Varaždin. Nakon toga 30. travnja slijedi obračun s Hajdukom na Poljudu, pa onda imaju gostovanje u Osijeku i Rijeci. Taj period od 30. travnja do 20. svibnja će biti ključan jer igraju protiv tri momčadi iz vrha HNL-a.

Image
Foto: Sofascore
Image
Foto: Sofascore

Raspored 9 kola prije kraja HNL-a - Sofascore

Sve u svemu, navijači Dinama se nadaju kako će se njihovi ljubimci probuditi. Živi bili pa vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo