PODIJELIO MARKERE

ANTE ČAČIĆ SPREMA VELIKO IZNENAĐENJE: Je li izbornik u srijedu na treningu otkrio prvih 11 za Kosovo?

Je li izbornik Ante Čačić u srijedu na treningu na pomoćnom maksimirskom terenu Hitrec – Kacijanu otkrio prvih 11 za susret protiv Kosova?

Pitaju se to novinari i javnost. Naime, Čačić je jučer podijelio momčad na dvije ekipe. Jednoj je dao markere. Podijelivši momčad u dvije skupine Čačić je dao naslutiti u kojem će sastavu Hrvatska istrčati protiv Kosova.

IVAN PERIŠIĆ RADIO PREMA POSEBNOM PROGRAMU: Ante Čačić podijelio markere, Davor Šuker pratio trening

Duje Čop umjesto Kramarića?

I iznenadio. Ne mora značiti, ali čini se da će u prvoj postavi zaigrati Duje Čop, dok će na klupi ostati Kalinić i Kramarić, javlja Gol.hr. Mario Mandžukić je najsigurnija opcija za vršak napada. U veznom redu bi trebali igrati sva trojica najkreativnijih hrvatskih igrača: Modrić, Rakitić i Kovačić, dok će Badelj, izgleda, na klupu.

A na najdeficitarnijoj poziciji hrvatske reprezentacije, lijevom beku, trebao bi zaigrati Josip Pivarić, a alternativa će mu biti Osijekov kapetan Borna Barišić koji je prvi puta na reprezenativnom okupljanju. Još uvijek je teško reći koja će točno biti postava i formacija hrvatske reprezentacije, ali prema viđenom to bi možda moglo ovako izgledati:

IZA JEDNOG SLOVA KRIJE SE NEOBIČNA LJUDSKA SUDBINA: Kosovski izbornik nije htio napadati Vukovar! ‘Nisam htio pucati po ljudima’

Subašić – Vrsaljko, Lovren, Vida, Pivarić – Kovačić, Modrić – Čop, Rakitić, Perišić – Mandžukić.

Perišić ponovno trenirao prema posebnom programu

Vrijedi spomenuti kako su jučer svi bili na dispoziciji izborniku Čačiću osim Ivana Perišića koji je radio izdvojeno prema posebnom programu. Znači Čačić je jučer na raspolaganju imao 23 igrača. Prvog dana priprema, znači u ponedjeljak, Luka Modrić nije trenirao. U utorak, pak, nisu trenirali Perišić i Vida.


Povratak na Net.hr