Biti ili ne biti: 'Bez Europe smo na konopcima!'

'Nadam se da ćemo biti bolji, to su krucijalne utakmice, vrata koja moramo otvoriti da bismo ušli u Europu.

12.7.2012.
10:36
VOYO logo

Dinamo je odradio pripreme koje su im zagorčavali navijači i vratio se u Zagreb, a trener Ante Čačić svojim je igračima dao dva slobodna dana prije davanja posljednjeg 'glanca' za utakmice s Ludogorecom.

"Znam da je ovo stereotip, ali sve smo odradili na najbolji mogući način. Uvjeti su bili vrhunski, igrači su sve sjajno odrađivali. Na proljeće i sad na pripremama svi igrači su imali ozbiljan pristup. Nemam baš nikakvih primjedbi. Entuzijazam je bio ogroman. Na svakom treningu i na svim utakmicama", izjavio je Čačić za Sportske novosti pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam uopće tempirao formu za Ludogorec, niti u jednom trenutku nisam smanjio intenzitet treninga! Nisam smanjio intenzitet rada jer sam vidio da momčad odlično reagira na svim kontrolnim utakmicama. Uostalom, niti jedna momčad u ovoj fazi ne može dostići top formu", tvrdi trener Dinama koji o europskom protivniku kaže:

"Bugari zaslužuju respekt i pozornost, ali nema nikakvog straha. Izgarnirani su s dosta kvalitetnih igrača. To je jedna od najtežih prepreka u 2. pretkolu zadnjih nekoliko godina. Ali mi imamo kontinuitet selekcije, iskustvo igranja u Europi, igrali smo Ligu prvaka, po rankingu smo daleko ispred Ludogoreca. Nadam se da ćemo biti bolji, to su krucijalne utakmice, vrata koja moramo otvoriti da bismo ušli u Europu. Bez nje smo na konopcima", zaključio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Ludogorec od subote pušta u prodaju ulaznice za susret drugog pretkola Lige prvaka sa zagrebačkim Dinamom. Cijene ulaznica za tribine su od 76 do 460 kuna, dok za VIP ložu treba izdvojiti čak 7500 kuna. Uz napomenu da je to mjesto blizu vlasnika i sponzora kluba i da će biti poslužena kvalitetna pića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo