ANDRIĆEVA IZJAVA ODJEKNULA REGIJOM: / Neki beogradski tabloidi opet divljaju; 'Srbin zaveo red u svlačionici Dinama'

Image
Foto: PIXSELL

'To si sad napravio i nikad više. Možemo se šaliti, možemo biti prijatelji, ali Kosovo mi ne diraj'

8.2.2019.
10:50
PIXSELL
VOYO logo

Napadač i trenutno najbolji strijelac HNL-a Komnen Andrić, koji je zabio do sad deset golova u dresu slabašnog Intera iz Zaprešića (ukupno 21 u godinu dana), što je za svaku pohvalu, nedavno je prešao u Dinamo i izazvao zanimanje javnosti…

Image
SANJA DRES SRBIJE I GOVORI DA NIKAD NE BI IGRAO ZA HRVATSKU, ALI I ISTIČE: /

'Zadovoljstvo je biti u tako velikom klubu'

Image
SANJA DRES SRBIJE I GOVORI DA NIKAD NE BI IGRAO ZA HRVATSKU, ALI I ISTIČE: /

'Zadovoljstvo je biti u tako velikom klubu'

Andrić je, tako, postao prvi Srbin u dresu hrvatskog prvaka od osamostaljenja države i pojačanje Modrima u napadu, nakon što je Mario Budimir otišao u Persepolis. Andrić je dao intervju za srpski Alo čiji je novinar proveo dva dana u Zagrebu i družio se s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moja zastava na zidu u svlačionici Dinama je od prvog dana'

U intervjuu je Andrić otkrio kako se sigurno osjeća kao Srbin u Zagrebu, ponovio još jednom kako nikad ne bi obukao dres niti jedne zemlje nego samo onaj Srbije, kazao je i kako ga na ulicama Zagreba prepoznaju i pozdravljaju, rekao je i kako ga je u svlačionici Dinama dočekala srpska zastava...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Dinamu je uobičajena praksa da se za igrača iz države u kojoj je rođen u svlačionici istakne njegova zastava. Zahvalio bih se ljudima iz kluba što je moja zastava na zidu od prvog dana mog dolaska", istaknuo je Komnen Andrić novinaru, šetajući se centrom Zagreba...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Osjećam se ovdje kao kod kuće'

"Lijepo je biti Srbin u Zagrebu! Osjećam se ovdje kao kod kuće. Godi kad te u tako velikom klubu kao što je Dinamo u startu dočekaju kao ��lana porodice. Želim se svim tim ljudima odužiti dobrim igrama i golovima. Hoću i ovdje ostaviti dobar dojam na terenu, ali i ponašanjem. I nastojaću se u dresu Dinama izboriti za poziv u A reprezentacije Srbije. To je moja zemlja i s ponosom, na svakom koraku, ističem svoje srpsko porijeklo. I ponavljam - nikad ne bih igrao ni za jednu drugu reprezentaciju, osim za Srbiju. I ntiko me za ovih godinu i pol ovdje nije poprijeko pogledao, a kamoli da sam osjetio neku mržnju. To strašno cijenim", s puno respekta izgovara Andrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Srbine, lud si što ideš u zagrebački Dinamo'

"Srbine, lud si što ideš u zagrebački Dinamo“. Jedan je od komentara na vijest da je Komnen Andrić završio na "Maksimiru“, stoji u tekstu. Andrić je na to kazao:

Dobijao sam i takve poruke, ali 99 posto su to bile čestitke. Moj brat od ujaka Petar Bujišić toliko voli Dinamo da mi je rekao da mu je ta moja odluka draža nego da sam prešao u madridski Real. Zaista, Dinamo u Srbiji cijene. Igrali su i za Inter iz Zaprešića veliki igrači kao što su Luka Modrić, Dejan Lovren, Ćorluka, ali Dinamo je Dinamo. Za mene, vjerujem, velika odskočna daska".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrić je otkrio i zanimljivu situaciju u svlačionici. Amir Rrahmani, kosovski reprezentativac rodom iz Prištine, dočekao ga je sa šalom koja mu nije dobro sjela...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Amir Rrahmani me je kroz šalu prozivao nešto za Kosovo'

"Na mom prvom ulasku u svlačionicu Dinama, Amir Rrahmani me je kroz šalu prozivao nešto za Kosovo. Fino, kulturno sam mu rekao: 'To si sad napravio i nikad više. Možemo se šaliti, možemo biti prijatelji, ali Kosovo mi ne diraj'. Shvatio je da je pretjerao Veliki smo prijatelji i dan-danas, taman posla da ima neke zle krvi, ali nikada nikome neću dozvoliti da prijeđe granicu dozvoljenog. Kao što je i ja ne prelazim", istaknuo je Komnen Andrić.

Image

No, neki srpski tabloidi, poput Kurira, ponovno divljaju i napuhuju ovu situaciju pa su u svom pisanju otišli toliko daleko da su istaknuli kako je "Andrić zaveo red u svlačionici Dinama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Albanac ga prozivao, pa zažalio. Kosovo mi ne diraj, to si napravio sad i nikad više. Andrić je u intervjuu za Alo otkrio da ga je suigrač iz Dinama Amir Rrahmani, nogometaš rođen u Prištini, prilikom njegovog prvog ulaska u svlačionici prozivao za Kosovo. Srpski nogometaš mu nije ostao dužan", konstrukcija je novinara Kurira.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo