ANCELOTTI U AKCIJI: / Talijanski stručnjak pojačanja za Napoli traži u Realu, Chelseaju i Bayernu, u pitanju su prave zvijezde

Image
Foto: AFP

Navodno je Ancelotti popis želja već i predočio predsjedniku kluba

24.5.2018.
10:45
AFP
VOYO logo

Trofejni talijanski nogometni stručnjak Carlo Ancelotti u srijedu je potvrđen kao novi trener Napolija, a već dan nakon potvrde stižu i prve informacije o jačanju momčadi za sljedeću sezonu.

Samo četiri boda ostao je napuljski klub udaljen od talijanskog prvaka Juventusa na ljestvici Serije A, naslov je ponovno otišao u Torino, a Napoliju su ostale samo pohvale na račun lijepe igre. Da bi ona takva i ostala, ali i da bi momčad u nadolazećoj sezoni bili konkurentna na svim poljima, Ancelotti će morati posegnuti u klupsku blagajnu i pronaći financijska sredstva za jačanje linija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Jaka igračka imena koja bi htio vidjeti u redovima tima kojeg je preuzeo već se znaju, a prema napisima pojedinih engleskih medija, navodno ih je Ancelotti i iznio predsjedniku kluba Aureliju De Laurentiisu.

Kako bilo, Realov Karim Benzema njegova je želja za napad, Chelseajev David Luiz za stopersku poziciju, a Bayernov Arturo Vidal za mjesto u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo