Sjajni Halilović šuti o vrućim temama: 'Ne bih o tome pričao'

'Trener nas je sjajno dignuo na poluvremenu, a na terenu bih posebno pohvalio Ademija koji nas je bodrio i nije klonuo niti kod 2:0 za njih. Barcelona i izbornik Kovač?

26.2.2014.
20:38
VOYO logo

Rijeka i Dinamo su na Kantridi odigrali zaostalu utakmicu 21. kola hrvatskog prvenstva koja je završila 2:2. Modri su gubili s 2:0, no Alen Halilović je s dva lijepa gola u dvije minute spasio goste te, naravno, oduševio svog trenera Zorana Mamića.

"Alen je još jednom pokazao svoju kvalitetu i on za nas nikada nije bio sporan. Svi trebamo biti svjesni da je on još dijete od 17 godina, nije zrela osoba i one možda nekima nesimpatične stvari treba pripisati tome. Ipak, on svojom kvalitetom zaslužuje pažnju Dinama, ali i cijelog svijeta. Ovim putem mu čestitam i neka samo ovako nastavi", kazao je Mamić, a Halilović dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih o svojoj igri nego bih pohvalio cijelu momčad. Trener nas je sjajno dignuo na poluvremenu, a na terenu bih posebno pohvalio Ademija koji nas je bodrio i nije klonuo niti kod 2:0 za njih. Barcelona i izbornik Kovač? Ne bih o tome pričao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo