ALARM U ATLETICO MADRIDU: / Simeone na velikim mukama, Vrsaljko i društvo nisu trenirali

Image
Image

Atletico Madrid trenutno je prvoplasirana momčad u La Ligi, sa sedam bodova više od druge Barcelone i trećeg Real Madrida

8.2.2021.
16:29
VOYO logo

Momčad Atletco Madrida ove sezone igra sjajno i nakon 19 odigranih utakmica prvaoplasirana je momčad u španjolskoj La Ligi, sa sedam bodova više od druge Barcelone koja ima i dvije utakmice više.

Image
NEZAUSTAVLJIVI ATLETICO UPISAO SEDMU UZASTOPNU POBJEDU: /

Uvjerljivo su prvi, Suarez opet zabio

Madridski klub, predvođen Luisom Suarezom koji je prošlog ljeta stigao iz Barcelone, ima priliku povećati svoju prednost na vrhu tablice u utakmici sa Celtom iz Viga, koja je na rasporedu u ponedjeljak u 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u ponedjeljak ujutro stigla je jako loša vijest za momčad Diega Simeonea.

Muke s Covidom

Momčad Atletica nije mogla održati posljednji trening prije sraza sa Celtom jer su dva njena nogometaša, Hector Herrera i Thomas Lemar bila pozitivna na testiranju na Covid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračima je u ponedjeljak ujutro rečeno da je trening otkazan zbog novonstale situacije, a svi oni koji trenutno nisu pozitivni na virus dobili su upute da večeras putuju izravno na utakmicu.

Atletico je do sada imao velikih provlema s koronavirusom jer je na njega prošli tjedan bila pozitivna njihova velika zvijezda Joao Felix, a na popisu zaraženih do sada su bili i hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko, Luis Suarez, Lucas Torreira, Renan Lodi, Yannick Carrasco i Mario Hermoso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo