Istina o izvanserijskom Modriću: 'On je platio cijenu'

'On je platio cijenu toga što nije prošao kroz klupske pripreme zbog svima dobro poznate sage oko njegova prelaska iz Tottenhama.

10.1.2013.
17:01
VOYO logo

Na konferenciji za novinare nakon uzvratne utakmice španjolskog Kupa kralja pred novinare je stao pomoćni trener Josea Mourinha, Aitor Karanka, te se u analizi susreta dotaknuo i našeg Luke Modrića.

"On je platio cijenu toga što nije prošao kroz klupske pripreme zbog svima dobro poznate sage oko njegova prelaska iz Tottenhama", rekao je Karanka i napomenuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi nikada nismo sumnjali u njegove kvalitete koje su izvanserijske", zaključio je kratko Mourinhov pomoćnik.

Podsjetimo, Real je u uzvratu s 4:0 isprašio Celtu iz Viga, nakon što je u prvoj utakmici poražen s 2:1. Modrić je prekrasnim proigravanjem asistirao Cristianu Ronaldu za 2:0, ali je i osim toga bio sveprisutan na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čas je bio na rubu Celtina šesnaesterca, a čas u vlastitom kaznenom prostoru, gdje je tijekom prvog poluvremena pravovremeno uklizao i spriječio vrlo vjerojatni pogodak gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je hrvatski reprezentativac započeo na mjestu polušpice, koje obično okupira njemački igrač Mesut Özil. Nijemac je također krenuo od prve minute, smješten desno od Modrića, ali nije ostavio posebno dobar dojam na svojoj 'novoj' poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo