Mamić je kupio sve, ali ne i njih. Dinamovac preklinje: 'Pomognite nam'

Dinamo u srijedu u 20.45 na Maksimiru igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka protiv Aalborga.

4.8.2014.
15:50
VOYO logo

"Sigurno je da nas čeka teška utakmica. Pokazali su u Danskoj, posebno u prvom dijelu, da su kvalitetna momčad i teških 90 minuta nas dijeli od europske jeseni. Pričali smo nakon utakmice i vjerujemo da nećemo ponoviti pogreške iz Danske. Tamo nismo dobro krenuli nego smo bili u grču i bez veze griješili, no drugi dio smo bili bolji, zabili gol i bili puno kvalitetniji", istaknuo je Ademi.

"Stvarno su uigrana ekipa. Imaju puno šablona i vidi se da su dugo zajedno. Ne smijemo ih nikako podcijeniti jer su odlična ekipa. Uostalom, sigurno njihovoj kvaliteti treba pripisati naše lošije prvo poluvrijeme u Danskoj. Kako su opasna ekipa. Jakobsen, napadač je vrlo opasan. I kapetan u sredini terena... Ma stvarno su kvalitetna momčad", naglasio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ademi igra u velikoj formi, možda i ponajbolji u dosadašnjoj karijeri.

"Najbolji nogomet u karijeri? Teško je reći... Kod gospodina Čačića sam također igrao jako dobro, ali svakako sam zadovoljan svojim igrama. Pokazali smo da se dižemo iz utakmice u utakmicu, došli su novi igrači, sve se više kužimo na terenu i kako bude prolazilo vrijeme tako ćemo biti sve bolji i bolji. Naravno, potrebni su nam navijači i podrška s tribina da prođemo ovu prepreku. Pozivamo ih i ovim putem da dođu na utakmicu i pomognu nam kako bismo zajedno slavili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac majstorskog pogotka u Danskoj je bio upravo Brozović koji kaže:

"Uopće nije bitno tko će zabiti, samo da mi prođemo dalje i tako osiguramo europsku jesen. Kada ih se visoko stisne se izgube, ali nismo uspjeli tamo zabiti još golova. Ipak, u Zagrebu ćemo pokazati da smo bolja momčad i vjerujemo u prolazak."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče drugih rezultata, dosta nositelja nema dobre rezultate uoči uzvratnih utakmica što bi značilo da bi Modri mogli imati ulogu nositelja u play-offu.

"Gledamo druge rezultate i pratimo, ali ne razmišljamo previše o tome, koncentrirani smo na svoje utakmice. Naravno, bilo bi bolje da budemo nositelji", zaključio je Marcelo, prenose službene stranice kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo