A ŠTO ĆE SADA REĆI U BARCELONI? /

Pogledajte što su navijači napravili za Rakitića. Kako će ga klub tretirati nakon ovog?

Image
Foto: Profimedia

Rakitić još svakako može puno dati na terenu općenito, pa na koncu i za Barcelonu

5.12.2019.
13:43
Profimedia
VOYO logo

Još od ljeta traje već pomalo naporna i nepravedna kampanja tjeranja hrvatskog nogometaša i povremenog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone. Nakon što je godinama bio neizostavan član prve postave s najvećim brojem odigranih utakmica po sezoni, Rakitića su se Katalonci odlučili riješiti preko noći i to nakon pet i pol godina vjernosti. Rakitić je prikovan za klupu Barcelone i tu i tamo mu trener Ernesto Valverde da koju minutu ili poluvrijeme kada odmara nekoga iz udarne ekipe.

Rakitić još svakako može puno dati na terenu općenito, pa na koncu i za Barcelonu, ali sve se više čini kako će uskoro napustiti klub jer interesa ima i to iz jakih klubova "lige pet". Međutim, Rakitić želi ostati i čak je nedavno rekao kako osjeća da ga igrači i dalje žele uz sebe, ali da sve ovisi o treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of FC Barcelona during the Spanish championship La Liga football match between FC Barcelona and Real Valladolid on October 29, 2019 at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain - Photo Xavier Bonilla / Spain DPPI / DPPI, Image: 479938186, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: Xavier Bonilla / AFP / Profimedia

Žele da Rakitić ostane

No, Rakitić također ima punu podršku navijača, koji mu nerijetko plješću kada ulazi ili izlazi s terena, a osvane tu i tamo neki transparent u čast hrvatskom nogometašu. Zanimljivo je istaknuti kako je Mundo Deportivo proveo anketu među svojim mnogobrojnim čitateljima u kojoj su upitani žele li više odlazak Artura Vidala ili Ivana Rakitića.

Za Vidala je glasovalo čak 45 posto čitatelja, dok je za Rakitića glasalo 19 posto. Za ostanak obojice glasovalo je 22 posto čitatelja, dok je njih 13 posto reklo da žele obojicu izvan Camp Noua. Iako se čini malom, ova gesta mogla bi mnogo značiti Rakitiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo