MAMIĆ OPTIMISTIČAN UOČI REALA / 'Nismo rekli posljednju riječ u Ligi prvaka'

Nogometaši Dinama doputovali su u Madrid, gdje ih u utorak čega utakmica 5. kola Lige prvaka protiv Real Madrida. Izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić nije krio oduševljenje uoči utakmice.

21.11.2011.
11:16
VOYO logo

S osmjesima na licu nogometaši Dinama u ponedjeljak su sletjeli u madridsku zračnu luku. Raspoloženje uoči utakmice protiv Real Madrida je odlično, a gotovo nitko ni ne razmišlja o rezultatu.

"Kako neću biti sretan, u Splitu smo apsolvirali hrvatsko prvenstvo, koje nam je već drugo u ovoj kalendarskoj godini, a osvojili smo i kup. Sada i blistavu europsku godinu zaključujemo putovanjem u Madrid. To je doista šlag na tortu, velika je privilegija igrati na Bernabeu", izjavio je Dinamov izvršni dopredsjednik ZdravkoMamić.

Rezultat mu nije bitan, tvrdi Mamić, već promocija Hrvatske. Golijade u Madridu se ne boji.

"Nismo ove sezone rekli zadnju riječ u Ligi prvaka, a ne zaboravimo da ova utakmica znači puno za promociju Hrvatske. Real je najpopularniji klub na svijetu, i gledat će je milijarde ljudi", ponosan je Mamić.

"Raspoloženje u momčadi je na vrhuncu i mislim da ćemo odigrati odličnu utakmicu. Volio bih da Real igra u najjačem sastavu, s Ronaldom. Leko ga je zaustavio u Zagrebu, pa neka i ovaj put rezultat bude istim - 0:1", optimistično je zaključio.

Susret 5. kola lige prvaka protiv ponajbolje momčadi svijeta na rasporedu je u utorak, 22. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo