PRED PREPUNOM ARENOM / Nije bilo sreće: 'Mali vatreni' ipak bez medalje

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska reprezentacija osvojila je četvrto mjesto na EP u dvoranskom nogometu, nakon što je u zagrebačkojAreni pred 10.000 gledatelja u susretu za broncu poražena od Italije sa 1-3. Strijelac za Hrvatsku bio je Grcić, a pogotke za Italiju zabili su Assis, Honorio i vratar Mammarella.

11.2.2012.
20:18
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija osvojila je četvrto mjesto na EP u dvoranskom nogometu, nakon što je  u zagrebačkoj Areni pred 10.000 gledatelja u susretu za broncu poražena od Italije sa 1-3. Strijelac za Hrvatsku bio je Grcić (31), a pogotke za Italiju zabili su Assis (1), Honorio (26) i vratar Mammarella (39).

U utakmici za broncu ponovila nam se situacija iz polufinala, kada su Rusi poveli nakon samo 35 sekundi. I protiv Talijana već smo gubili u prvoj minuti, odnosno nakon 58 sekundi. Nesmotrenost hrvatskih igrača pred našim golom iskoristio je Assis.

Do vodstva od 2-0 Talijani su došli ponovno nakon naše greške, a strijelac je bio Honorio u 26. minuti.

Deset minuta prije kraja Hrvatska je uvela igrača-vratara što nam je omogućilo da "stisnemo" Talijane, i ta se odluka isplatila već nakon jedne minute, Suton je bio asistent a Grcić strijelac.

Naši su nastavili igrati sa igračem-vratarem, no nisu uspjeli doći do poravnanja iako su stvorili dvije obečavajuće situacije. U 35. minuti udarac Marinovića završio je u bloku, a u 37. Grcićev pokušaj obranio je talijanski golaman.

Rizik igranja bez golmana platili smo u 39. minuti, kada je talijanski vratar Mammarella zabio za konačnih 3-1.

U finalu, koje je na rasporedu u 21 sat, sastaju se Rusija i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo