leicesteru remi protiv cityja / Nezaustavljivi Vardy nastavlja zabijati: srušio rekord star 12 godina

Image
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL

U 14. kolu Leicester je na domaćem terenu protiv Manchester Uniteda odigrao 1-1. 'Lisice' su povele golom Vardyja u 24. minuti, i tako se je 28-godišnji napadač na 11 uzastopnih prvenstvenih utakmica upisao u strijelce

28.11.2015.
20:39
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Najbolji golgeter Premier lige Jamie Vardy nastavlja zabijati iz kola u kolo i u subotu je srušio rekord Ruuda Van Nistelrooyja ostvaren prije 12 godina.

U 14. kolu Leicester je na domaćem terenu protiv Manchester Uniteda odigrao 1-1. "Lisice" su povele golom Vardyja u 24. minuti, i tako se je 28-godišnji napadač na 11 uzastopnih prvenstvenih utakmica upisao u strijelce. Izjednačenje Manchester Unitedu donio je Schweinsteiger u 45. minuti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardy  je 2012. iz trećeligaša Fleetwood Towna stigao u Leicester City. Prošle sezone zabio je 5 golova, a  ove već 14. I dok Vardyju ide sjajno, hrvatski napadač Andrej Kramarić opet je ostao bez minutaže.

Manchester City je svladao Southampton sa 3-1 i bodovno je poravnat sa Leicesterom, dok  Manchester United ima bod manje. Strijelci za Manchester City bili su Kevin De Bruyne (9), Fabian Delph (20) i Aleksandar Kolarov (69).  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najuzbudljivije je bilo u susretu novaka u ligi Bournemoutha  i Evertona. Gosti su nakon 35. minuta vodili 2-0 golovima FunesMorija i Lukakua. U 87. minuti Junior Stanislas je poravnao na 2-2, a onda je u sudačkoj nadoknadi uslijedila prava drama. Everton ponovno vodi golom Rossa Barkleyja u  95. minuti, a heroj Bournemoutha postaje Stanislas koji u 98. minuti donosi remi, 3-3.

Bivši europski prvak Aston Villa doživjela je novi poraz, izgubivši na domaćem terenu od novaka Watforda 2-3, te je ostala na zadnjem mjestu sa samo 5 bodova.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti Newcastle se ne može probuditi iz noćne more, doživio je katastrofalan poraz od Crystal Palacea 1-5, i drži predzadnje mjesto.

U nedjelju je na rasporedu derbi Tottenham - Chelsea, Bilićev West Ham dočekuje West Bromwich Albion, a još se sastaju Liverpool - Swansea, te Norwich - Arsenal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo