Neuništivi Gigs (VIDEO)

39-godišnji fudbaler je produžio ugovor sa Mančester Junajtedom

1.3.2013.
11:59
VOYO logo

Proslavljeni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs produžio je ugovor sa tim engleskim klubom za još godinu dana i ostaće na Old Trafordu do leta 2014. godine, potvrdio je menadžer tog kluba Ser Aleks Ferguson.

- Šta još mogu da kažem o Gigsu, a da već nije rečeno? On je fantastičan fudbaler i veliki čovek. On je pravi primer svima u klubu, pogotovo kada je u pitanju to kako održati visoku formu. Rajan ima fantastičnu energiju na terenu, to je sjajno videti. On izgleda da obara neke rekorde svakog vikenda a kada pomislim da je 23 godine bez prestanka u ovoj ligi, shvatim koliko je to nestvarno za današnji, moderni fudbal. Njegova forma i uživanje na terenu su ove godine možda najveći ikada i apsolutno sam oduševljen što je pristao da potpiše novi ugovor - oduševljen je Fergi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam Gigs je kratko prokomentarisao novo stavljanje potpisa na vernost klubu sa Old Traforda. - Predivan je osećaj. Hteo bih da se zahvalim Ser Aleksu i stručnom štabu, ali i Dejvidu Gilu koji mi je bio neverovatna podrška tokom ovih mojih brojnih godina ovde - rekao je Gigs.

Velšanin će 29. novembra napuniti 40. godina, a u subotu bi trebalo protiv Noriča da odigra 1000. meč u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krilni napadač je do sada u dresu Junajteda osvojio 12 titula prvaka Engleske, dve Lige šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo i po četiri FA i Liga kupa.

Gigs je na dobrom putu da stigne i do 13. trofeja u Premijer ligi, pošto Junajted trenutno ima 12 bodova više od drugoplasiranog gradskog rivala Sitija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo