NEKADAŠNJI SCHUMACHEROV RIVAL GOVORIO O NIJEMCU: / 'Uvijek sam mu se divio. Svi se nadamo da će se Michael oporaviti, ali...'

Image
Foto: Profimedia

Sedmerostruki F1 svjetski prvak, čiji je rekord naslova izjednačio Lewis Hamilton u Turskoj za vikend, zadobio je teške ozljede mozga u skijaškoj nesreći u francuskim Alpama prije sedam godina

24.11.2020.
17:25
Profimedia
VOYO logo

Bivši pilot Formule 1, Škot DavidCoulthard, svojevremeno je s nekadašnjim momčadskim kolegom, Fincem Mikom Hakkinenom, bio najljući rival Ferrariju, odnosno Michaelu Schumacheru.

Ovih dana progovorio je u intervjuu za Stats Perform o Nijemcu, koji je 2013. doživio skijašku nesreću te se od tada nalazi u teškom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poznajem Michaela jer smo se zajedno utrkivali. Kasnije smo se znali i sretati na zabavama. Tu smo otkrili da imamo slične interese. Za njega je obitelj bila sve, a i ja tako razmišljam. Uvijek sam se divio kako su on i supruga Corinna odgojili njihovu djecu”, rekao je Coulthard i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naravno, svi se nadamo da će se Michael oporaviti, ali situacija je takva kakva je”, dodao je pa je odgovorio na pitanje tko je bolji vozač, Schumacher ili Lewis Hamilton.

“Nema sumnje da bi Michael, da danas vozi, imao protivnika dostojna sebi. Mislim da je Michael izuzetan vozač, ali i da je Lewis također izuzetan”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIA-in predsjednik Jean Todt prije nekoliko dana je, inače, još jednom progovorio o zdravlju Nijemca.

“To je pitanje na koje ću uvijek biti ekstremno rezerviran. Vidim Michaela jako često, jednom ili dva puta mjesečno i moj će odgovor uvijek biti isti. Bori se. Jako se dobro za njega brinu i nalazi se na jako udobnom mjestu, svi oko njega su jako brižni. Možemo samo poželjeti i njemu i obitelji da stvari budu bolje”, objasnio je Todt o Schumacheru koji se trenutno nalazi u luksuznoj villi na Mallorci, čiji je prijašnji vlasnik bio Florentino Perez, predsjednik Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo