KAOS U CLEVELANDU / Navijači zapalili LeBronov dres

Odluka NBA košarkaša da prijeđe u momčad Miami Heata razbijesnila je navijače Cleveland Cavaliersa. Izašli su na ulice i zapalili njegov dres. Sukobili su se i s policijom te zapalili jedan automobil.

9.7.2010.
7:57
VOYO logo

WASHINGTON - Vodeća zvijezda američke košarke, LeBron James (25) iz Cleveland Cavaliersa, u četvrtak je okončao neizvjesnost oko izbora jednog od šest NBA klubova koji su se natjecali za njegov potpis, objavivši da prelazi u momčad Miami Heat.

"Ove jeseni, a to mi je jako teško, pridružit ću se Miami Heatu", rekao je James u posebnoj emisiji "Odluka" u udarnom terminu sportskog TV kanala ESPN, koju je prema prognozama pratilo oko 20 milijuna Amerikanaca, više nego posljednje NBA finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka o prelasku razbijesnila je navijače Cleveland Cavaliersa koji su potom zapalili LeBronov dres. Napali su policiju te zapalili jedan automobil

Clevelandu su zapalili njegov dres. Navijači su napali policiju, skakali po automobilima. Jedan auto je eksplodirao. Navijači su radili probleme i ispred dvorane Cavaliersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvorana Cleveland Cavaliersa, koja ima više od 20.000 mjesta, s Jamesom je bila stalno rasprodana, a da će se to nastaviti i u Miamiju govori informacija da su u četvrtak, nakon glasine o njegovu prelasku, prodane sve sezonske karte Miami Heata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo