NEVIĐENO DIVLJAŠTVO /

Navijač nožem napao igrača

Tijekom utakmice Copa Sudamericana između bolivijskog Bloominga i urugvajskog River Platea, pomahnitali navijač bolivijskog kluba utrčao na teren i nožem ubo igrača River Platea Henryja Gimeneza.

12.8.2009.
11:56
VOYO logo

Reputacija Južne Amerike kao svjetskog epicentra navijačkog divljaštva, u utorak je dobio potvrdu tijekom utakmice Copa Sudamericana između bolivijskog Bloominga i urugvajskog River Platea.

Pomahnitali navijač bolivijskog kluba utrčao je na igralište i nožem ubo igrača River Platea Henryja Gimeneza. Srećom, igrač nije teže ozlijeđen, a kretena koji je utrčao u igralište ubrzo su svladali policijski specijalci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac utakmice odmah je prekinuo utakmicu no to se domaćim navijačima nije ni malo svidjelo. Počeli su gostujuće igrače gađati svime što im je došlo pod ruku. U to "paljbi" ozlijeđeno je još nekoliko dužnosnika River Platea.

U trenutku prekida utakmice gosti iz Urugvaja su vodili rezultatom 1:0, a zasad nije poznato hoće li itko biti spreman preuzeti odgovornost za odigravanje uzvratnog susreta ili će se River Plate izravno kvalificirati u sljedeću fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo