NAVAS SPASITELJ PROTIV BIVŠEG KLUBA: / Real utišao krizu pobjedom kod Levantea

Image

Teško je bilo gostovanje za Real kod Levantea, ali su Madriđani ipak slavili 3:1. Ozračje u klubu narušeno je porazom od Atletica, kao i najavljenim odlascima Ronalda i Ramosa.

2.3.2016.
23:19
VOYO logo

Svašta se u Realu događalo prethodnih dana, španjolski mediji pišu o prodaji čak desetorice igrača, Ronaldo proziva suigrače da ne igraju tako dobro kao on, Barcelona je postala neuhvatljiva, a predsjednik Florentino Perez već uvelike traži nasljednika nedavno ustoličenom treneru Zinedineu Zidaneu. I više nego dovoljno za nervozu, ali igrači Levantea nisu bili prepreka koja bi zaustavila čak i ovakav, raštimani Real.

Kovačić igrao od 74. minute

Od hrvatskih igrača, Mateo Kovačić ušao je u igru u 74. minuti umjesto Casemira, dok Luka Modrić nije igrao zbog ozljede zarađene na treningu i šivanja gležnja. Zidane na utakmici nije mogao računati ni na ozlijeđene Marcela i Benzemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo zabio iz penala

Gosti su poveli s bijele točke. U 33. minuti Lucas Vazquez je odlično probio desnom stranom, ušao u šesnaesterac gdje ga je srušio Lucas Orban, a siguran s bijele točke bio je Cristiano Ronaldo. Bio je to njegov 14. gol u 13 utakmica protiv Levantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U pet minuta postignuta su čak tri pogotka.

Borja Mayoral je u 38. minuti pogodio stativu, a lopta se od leđa igrač Levantea odbila u mrežu. Real je poveo 2:0, ali minutu kasnije Levante je uspio smanjiti prednost. Ispala je obrana Reala, a Deyverson nije pogriješio u situaciji pred Navasom, bivšim vratarom Levantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično je Navas reagirao u nekoliko navrata, spašavao Real protiv bivšeg kluba.

Konačni rezultat, Realovu pobjedu 3:1 postavio je Isco u 92. minuti. Dosta ga je kritizirao Zidane prošlog tjedna, najavio njegovu prodaju. Isco je u igru ušao u 80. minuti, a zabio u samom finišu utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/Fzvz

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo