VIŠE OD 400 AKREDITIRANIH NOVINARA / Navala novinara na Split

Image

Utakmice Svjetskog rukometnog prvenstva u Splitu pratit će više od 400 akreditiranih novinara.

16.1.2009.
16:43
VOYO logo

Utakmice skupine B prvog kruga Svjetskog rukometnog prvenstva u Splitu pratit će više od 400 akreditiranih domaćih i inozemnih novinara, što je daleko veći broj od onog koji su očekivali organizatori.

Prema riječima predsjednika Povjerenstva za press Marka Bilića, u Split je već došlo 40-ak španjolskih i 30-ak švedskih novinara, kao i čak 10 iz Kuvajta, a iz daleke Južne Koreje stigao je jedan jedini novinar. Od svih reprezentacija u skupini B jedino Kuba nema akreditirane novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskih je novinara i fotoreportera u Splitu više od stotinu, a jednako je brojna i TV-ekipa RTL televizije koja radi prijenose iz Spaladium Arene, a među kojima se ističu bivši rukometaši Vlado Šola i Zlatko Saračević, bivši izbornik Velimir Kljaić, te Davor Dominiković koji bi sigurno bio među izabranicima Line Červara da ga teška ozljeda koljena nije primorala na dugotrajnu stanku.

Ukupno će u splitskoj Spaladium Areni biti oko 1650 akreditiranih osoba, kazao je za Hinu šef sektora za akreditacije Damir Dragičević, dodavši kako su svi zadovoljni brzinom i jednostavnošću samog dobivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo