NOVI POSRTAJ KLASNIĆA I DRUŠTVA / Nantes na bod od druge lige

Image

Momačd našeg napadača poražena je 2-0 na gostovanju kod Nancyja, a Monaco je bez našeg trojca slavio u 1-0 gostima kod Le Mansa.

26.4.2009.
19:49
VOYO logo

Nogometaši Nantesa su upisali novi, šesnaesti poraz u sezoni. Pali su na gostovanju kod Nancyja 2-0, te je trenutačno Nantes udaljen samo jedan bod od zone ispadanja.

Ispod Nantesa, koji se ove sezone vratio u prvoligaško društvo, se nalaze jedino St. Etienne, Caen i već sada prežaljeni Le Havre. Hrvatski nogometaš Ivan Klasnić igrao je do 78. minute na gostovanju kod Nancyja i iako je njegova momčad imala čak i više udaraca prema suparničkim vratima (9-8), ostali su na kraju bez i jednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko od trojca hrvatskih nogometaša u Monacu nije igrao na gostovanju kluba iz Kneževine kod Le Mansa odakle se vraćaju sa sva tri boda. Strijelac jedinog pogotka bio je Park pet minuta prije kraja.

Poljski nogometaš Ireneusz Jelen je postigao dva pogotka za Auxerre i to u posljednjih pet minuta čime je njegova momčad preokrenula zaostatak 1-0 protiv Caena. To su Jelenu bili deveti i deseti pogodak ove sezone u Le Championnatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo