spasio ih od 3. hnl / Nakon Uljanika, Darko Končar spašava i NK Istru: financijska injekcija poznatog poduzetnika odblokirala klupski račun

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Klupska i gradska uprava grada Pule našli su u zadnji čas rješenje za NK Istru 1961., koja je do ovog trenutka bila na rubu ispadanja u treću ligu zbog blokiranih financija

16.5.2018.
20:02
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Muke na kojima se nalazi hrvatski prvoligaš NK Istra otkako je klubom prošao američki investitor Michael Glover i za sobom ostavio ogromni nered i financijski dug, mogle bi konačno doći kraju, piše Glas Istre. 

Naime, klupska i gradska uprava grada Pule našli su u zadnji čas rješenje za NK Istru 1961. Kako Glas Istre ekskluzivno doznaje, poznati hrvatski poduzetnik Danko Končar pomogao je klubu financijskom injekcijom da se odblokira račun i omogući dobivanje licence za iduću sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI:

>>Končar zahvalio Uljaniku: 'Povjerenje koje ste nam ukazali pokušat ćemo opravdati u najkraćem roku'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da se to nije dogodilo, klub bi bio izbačen u Treću HNL - zapad, ali obzirom na dugove i stečajni postupak ne bi mu bilo spasa i ponos regije bio bi likvidiran.

Ovom injekcijom doznajemo kako će dio dugovanja biti isplaćen i igračima, kojima se ovim događajima sigurno vraća optimizam uoči posljednjeg kola protiv Rudeša u petak i odlučujućih utakmica za ostanak u Prvoj HNL. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo