ukazali mu povjerenje / Nakon iznenadnog odlaska Jasmina Repeše iz Cedevite, njegovu klupu naslijedio Veljko Mršić

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Veljko Mršić posljednje je dvije sezone bio je prvi pomoćni trener seniora Cedevite, a sada je naslijedio Jasmina Repešu

29.6.2015.
15:21
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Nakon iznenadnog odlaska Jasmina Repeše u EA7 Emporio Armani Milano s današnjim danom mjesto prvog trenera preuzima Veljko Mršić.

Image
očekivan rasplet situacije? /

Repeša nakon bolovanja napustio kormilo Cedevite, u klubu ostali zatečeni

Image
očekivan rasplet situacije? /

Repeša nakon bolovanja napustio kormilo Cedevite, u klubu ostali zatečeni

"Sve se odigralo vrlo brzo, ukazano mi je povjerenje što je velika čast i meni obaveza da klub podignemo na još višu razinu, najmanje da zadržimo ove uspjehe koje smo imali posljednjih sezona. Već sam tri godine u klubu, jako dobro poznajem situaciju u momčadi, klupske odnose a i ljudi u klubu mene jako dobro poznaju. Neće nam trebati puno vremena da povežemo konce i posložimo momčad onako kako svi želimo. Pod tim mislim da pokušamo smanjiti oscilacije koje smo prošle sezone imali i automatski igru dignemo za još jednu stepenicu više", priznao je Mršić.Posljednje dvije sezone bio je prvi pomoćni trener seniora Cedevite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Matej Mamić već je povukao nekoliko poteza u igračkom rosteru, a sada slijedi popunjavanje.

"To je pozitivna stvar jer neće biti velikih turbulencija, promjena u tim razmišljanjima jer sam i sam sudjelovao u tome. Ideje koje su imali Repeša i Mamić proteklih tjedana su na tragu mojih razmišljanja. Možda će biti nekih malih razlika u igračima koje ćemo dovoditi što je stvar osobnih afiniteta. Važno je da su definirane pozicije igrača koje ćemo dovoditi. Idemo na NBA Ljetnu ligu i u Orlando i Las Vegas, sportski direktor i ja ćemo obaviti dosta razgovora, snimiti situaciju na tržištu pa ćemo nakon toga donijeti odluke. Stručni stožer ostaje (pomoćnici Dražen Orešković i Dino Repeša) s time da ćemo dovesti još jednog stručnjaka. Riječ je o velikom igračkom pa trenerskom imenu s kojim smo u završnici pregovora. Govorimo o strancu, a dok ne potpišemo ugovor, ne bih ga imenovao", otkrio je Mamić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cedevita okosnicu momčadi već ima, a preostaje im samo pojačati momčad te vidjeti koga imaju na raspolaganju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike