SUDAR VODEĆIH U PRIMERI /

Najiščekivaniji derbi mjeseca razočarao navijače

Image
Foto: AP

Remi bez zgoditaka tako nije donio promjenu na ljestvici jer i Barcelona i Atletico imaju po 50 bodova, a ishodom dvoboja u Madridu najsretniji mogu biti u Real Madridu.

12.1.2014.
9:19
AP
VOYO logo

MADRID - U derbiju vodećih momčadi Primere Atletico Madrid i Barcelona su na prepunom stadionu Vicente Calderon odigrali bez zgoditaka - 0-0.

Veliki derbi Primere razočarao je sve ljubitelje momčadi, a obje momčadi su ponajprije željeli ne izgubiti utakmicu. Barcelona je prvo poluvrijeme odigrala bez najvećih zvijezda - LeoMessi je ušao u 46. minuti, a Brazilac Neymar u 67. minuti, dok je Atletico igrao bolje u prvom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici s vrlo malo šansi najveće je propustio Messi - u 69. minuti je glavom iz blizine pucao pored vrata, a u 80. minuti je njegov opasni udarac obranio vratar Atletica. Domaćini su najveću šansu imali u 78. minuti kada je Turčin ArdaTuran iz voleja pogodio vratara Valdesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi bez zgoditaka tako nije donio promjenu na ljestvici jer i Barcelona i Atletico imaju po 50 bodova, a ishodom dvoboja u Madridu najsretniji mogu biti u Real Madridu, koji bi nedjeljnom pobjedom kod Espanyola došao na svega tri boda od vodećeg dvojca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo