ne daju se smesti /

Najhladnokrvniji navijački trojac u povijesti 'Trojac s kokošnikima' bodrit će Rusiju i protiv Vatrenih

Image
Foto: Twitter

Ana, Dmitrij i Jurij spremaju se u istom izdanju s kokošnikima i na utakmicu u Sočiju, gdje u subotu navečer Rusija u četvrtfinalu igra protiv Hrvatske

3.7.2018.
16:10
Twitter
VOYO logo

"Trojac s kokošnikima" koji je instant popularnost i općenarodne simpatije stekao na utakmici ruske vrste protiv Španjolske, bodrit će Ruse i u srazu s Hrvatskom, najavilo je troje navijača s tradicionalnim ruskim ukrasnim tijarama "kokošnikima".

Opća popularnost zadesila je tročlanu "obitelj s kokošnikima", ženu i dva muškarca, koje su kamere uhvatile kako s nepomućenim spokojem jedu hot-dogove, dok je većina Rusa na moskovskom stadionu Lužnjiki i pred ekranima diljem zemlje strepila za ishod utakmice osmine finala sa Španjolskom i koju su Rusi dobili na penale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su ubrzo doznali imena hladnokrvnih navijača. To su Ana Kalenskaja, njezin muž Dmitrij Gnatjuk i nećak Jurij Gnatjuk.

"Čini mi se da je proradila kolektivna podsvijest. Jednostavno smo bili gladni i počeli jesti. To zovemo kolektivnim obrokom", rekla je Ana Kalenskaja u intervjuu TV kanalu "360".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana, Dmitrij i Jurij spremaju se u istom izdanju s kokošnikima i na utakmicu u Sočiju, gdje u subotu navečer Rusija u četvrtfinalu igra protiv Hrvatske. 

"Takvo što uopće nismo planirali. Nismo znali da će se sva tako zbiti. Jutros smo odlučili poći u Soči, jer, tko zna, možda i tamo pojedemo hot-dog pa naša repka pobijedi", u šali je rekao Jurij Gnatjuk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo