RUTINSKE POBJEDE / Najbrži ikad: Van Persie spasio 'Crvene vragove'

Image
Foto: AP Images

Pogodak odluke za United postigao je van Persie u prvoj minuti. City je do pobjede došao golovima Balotellija (69) i Milnera (72).

29.11.2012.
7:42
AP Images
VOYO logo

Prva dva kluba engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Manchester City uspješno je odradio utakmice 14. kola. United je na Old Traffordu pobijedio West Ham 1:0, dok je City slavio kod Wigana 2:0.



Pogodak odluke za United postigao je Robin van Persie u prvoj minuti. Napadač Uniteda trebao je samo 31 sekunde da zabije gol čime je postao strijelac najbržeg gola u ovoj sezoni Premiershipu. City je do pobjede došao golovima Balotellija (69) i Milnera (72).

Tekst se nastavlja ispod oglasa



Everton i Arsenal su odigrali 1:1. Gosti su poveli u prvoj minuti golom Walcotta, a izjednačio je Fellaini u 27. minuti. Hrvatski napadač Nikica Jelavić odigrao je cijeli susret za domaći sastav.

Chelsea je pod vodstvom novog menadžer Rafe Beniteza razočarao odigravši 0:0 protiv Fulhama u čijim redovima je zadnjih šest minuta odigrao Mladen Petrić. Tottenham je pobiedio Liverpool 2:1.

Na ljestvici vodi United sa 33 boda, City je drugi s bodom manje, treći je Chelsea sa 26 bodova koliko ima i WBA. Na petom mjestu je Tottenham sa 23 boda, a zatim slijede Everton (22) i Arsenal (21).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo