"DOČEKAT ĆE NAS KRTIČNJAK" / Najbolji Gruzijac neće igrati

Image

Hrvatsku nogometnu reprezentaciju u subotu očekuje gostujuća utakmica protiv Gruzije. Bit će to važan ispit za izabranike Slavena Bilića, kojemu će ovo biti 50-ta utakmica na čelu reprezentacije. Subotnjom pobjedom Hrvatska bi učvrstila vodstvo u grupi, a gubitak bodova ponovo bi vratio Grčku u igru za vodeće mjesto.

22.3.2011.
12:07
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić optimističan je uoči gostujućeg susreta protiv Gruzije u kvalifikacijama za Euro 2011, ali naglašava i kako će to biti teška utakmica protiv momčadi koja do sada u kvalifikacijama još nema niti jedan poraz.

"Gruzijci u igri pokazuju dva različita lica - nekad teže igri, a nekad je preskaču. Koju god opciju odabrali, spremni smo na nju." rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema postojećim informacijama Gruzija će u subotu igrati bez jednog od najvažnijih igrača - Jano Ananidzea.

"To nam je bitna informacija. On je igrač s idejom. Ima 19 godina i po svom bi talentu mogao postati odličan igrač u europskim okvirima. Ne znamo težinu njegove ozljede, ali ne krijemo kako bi nam bilo drago da Ananidze ne igra.", smatra Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću brigu uoči utakmice izborniku ne stvaraju ozlijede ili forma igrača, već stanje terena na stadionu u Tbilisiju. Bilić ističe da je Hrvatskoj zbog forsiranja igre stanje terena iznimno bitno.

"Dobili smo informacije da će novi travnjak postaviti tek nakon naše utakmice. Ali, da bude i krtičnjak, mi ćemo se prilagoditi", zaključio je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče forme igrača, Bilić može biti itekako zadovoljan. Odličnu formu prošlog je vikenda potvrdio i prvi napadač Mladen Petrić zabivši hat-trick za svoj HSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo