Vida u punoj snazi / 'Nadam se da će Kovač biti najuspješniji izbornik, tako ćemo i mi biti dobri'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vida je svoju ozljedu zaliječio te sada normalno trenira, a naglasio je i kako su im uvjeti u Bad Tatzmannsdorfu izvrsni.

28.5.2014.
16:15
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida, koji je sa suigračima na pripremama u Bad Tatzmannsdorfu, izjavio je da je zaliječio ozljedu, te da sada trenira normalno.

"Zaliječio sam ozljedu stražnje lože koju sam zadobio u finalu Ukrajinskog kupa i u dogovoru sa liječnicima i izbornikom preskočio sam nekoliko dana, a sada treniram normalno. Uvjeti u Bad Tatzmannsdorfu su izvrsni i na nama je da se dobro spremimo, i fizički i psihički, te da budemo pravi protiv Brazila. Imamo i saune u kojima se teže diše, ali kada počne utakmica, tko će više razmišljati o zraku", kazao je danas Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo sa stručnim stožerom, liječnicima, glasnogovornikom, koji nam govore kakva je situacija u Brazilu. Sigurno je da za nas neće biti nikakvih opasnosti i da će sve proći u najboljem redu. Ja se nadam da će Niko Kovač biti najuspješniji izbornik, što znači da ćemo i mi igrači biti dobri", zaključio je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo