NE MOŽE PROTIV NAJBOLJEG / Nadal zakucao Dodiga

Image

Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se uspio plasirati u finale ATP turnira u Barceloni, bolji od njega je u polufinalu očekivano bio prvi igrač svijeta Španjolac Rafael Nadal sa 6-3, 6-2 nakon sat i 27 minuta igre.

23.4.2011.
15:46
VOYO logo

BARCELONA - Hrvatski tenisač Ivan Dodig nije se uspio plasirati u finale ATP turnira u Barceloni, bolji od njega je u polufinalu očekivano bio prvi igrač svijeta Španjolac Rafael Nadal sa 6-3, 6-2 nakon sat i 27 minuta igre.

Dodig je nervozno ušao u susret, te u prva dva gema nije osvojio niti jedan poen. No, zatim je uslijedilo jedino razdoblje u meču u kojemu je naš igrač dominirao. Kombinacijom svojih dobrih poteza i Nadalovih pogrešaka Dodig je osvojio tri igre zaredom i poveo sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, razdoblje Dodigove dominacije nije dugo trajalo, Nadal je pojačao ritam što mu je donijelo šest gemova zaredom kojima je osvojio prvi set sa 6-3 i poveo sa 2-0 u drugom.

Dodig je uspio još jednom oduzeti servis Nadalu za smanjenje na 2-1, ali Španjolac je odmah u sljedećoj igri još jednom ostvario "break", četvrti zaredom i tako stigao do nove, pokazat će se, odlučujuće prednosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal je pobjedom protiv Dodiga ostvario svoju 500. pobjedu u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo