'ZNAM TKO MI JE POSLAO ATENTATORE': / Zdravko Mamić naoružan vrećicom punom dokumenata govorio o oružanom napadu na sebe

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Neformalni vladar hrvatskog nogometa, 'savjetnik' Dinama Zdravko Mamić prokomentirao je oružani napad na sebe koji se dogodio u kolovozu u Tomislavgradu.

25.9.2017.
14:38
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

“Ja znam tko mi je poslao atentatore, to su opasni tipovi koji ne pozdravljaju s ‘dobar dan’ nego ‘u koje koljeno hoćeš da ti pucam?" rekao je Zdravko Mamić novinaru Jutarnjeg lista s kojim se našao prošlu srijedu u prostorijama spomenutog dnevnog lista.

EKSKLUZIVNO: Imamo presudu, zbog otkaza bivšem treneru Dinamo ostaje bez više od 2 milijuna kuna

Dinamov 'savjetnik' naoružan vrećicom punom dokumenata

Dinamov “savjetnik” došao je na razgovor naoružan vrećicom punom dokumenata, po slobodnoj procjeni novinara Jutarnjeg lista teškoj tri do četiri kilograma, te istrgnutom stranicom kolumne od prošle nedjelje u kojoj ga autor nije štedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovdje imam presudu švicarskog suda, nostrificiranu na našem županijskom sudu, koja kaže da nema ničeg spornog u poslovanju tvrtke Rasport i kojom sutra dobivam tužbu za klevetu protiv autora ove knjige”, kazao je Mamić i dodao:

MAMIĆ: ‘Neću kleknuti! Neće me vidjeti u zatvoru, prije ću sam sebi presuditi, a za informaciju o atentatorima nudim milijun kuna!’

Najjače adute čuva za sudnicu

“Najjače adute čuvam za sudnicu. Imam takve argumente da ću pomesti tužitelja i optužnicu”, uvjerava Zdravko Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako je nasilje vezano za hrvatski nogomet i sport općenito posljednjih mjeseci kulminiralo. Sve je počelo fizičkim napadom na suca Brunu Marića u jednom restoranu u Stobreču. Nakon toga je Zdravko Mamić napadnut na Bolu na Braču, a u napadu je zadobio udarac u potiljak i od siline udarca pao u more.

Nije se dugo čekalo na novi ispad koji nema veze sa sportom. Brač je bio poprište još jednog incidenta u kojem je legendarna bivša hrvatska sportašica, sad državna tajnica za sport Janica Kostelić, izvrijeđana za vrijeme presjedanja na trajekt od strane pripadnika Torcide koji su je počastili stihovima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ZAŠTO JE PRETUČEN DINAMOV TRENER? ‘Vrh Dinama i HNS-a pod udarom su krim-miljea; iza svega stoji duboka država’

"Oj Jano, oj Janice, puši ku*ac snježna kraljice".

Kulminacija nasilja na djelatnike u hrvatskom sportu dogodila se spomenutom pucnjavom na Zdravka Mamića, koji je u napadu zadobio prostrijelnu ranu natkoljenice, a prošle srijede ispred svoje zgrade na Vrbanima u Zagrebu palicama je pretučen trener modrihMario Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo