VATRENI U PROBLEMIMA ZBOG SEKSI MENADŽERICE: / Tužbe lete na sve strane, kažnjeni bi mogli biti i mediji

Image
Foto: Instagram/AFP

U žiži novog seks skandala našao se hrvatski reprezentativac

16.2.2019.
19:21
Instagram/AFP
VOYO logo

Prošle godine u talijanskim medijima pojavila se informacija kako je Marcelo Brozović imao aferu sa suprugom Maura Icardija - Wandom Narom. Imajući u vidu da se Wanda (32) pokazala već fatalnom za prijateljstvo sadašnjeg supruga i njegovog (bivšeg prijatelja) Maxija Lopeza, mediji u Italiji su bili objavili da je seksipilna Argentinka imala aferu i s Brozovićem, što je, naravno, izazvalo veliki skandal.

Iako su šuška kako postoje kompromitirajuće snimke i prepiske njihova dopisivanja, Brozović je cijelu priču oštro demantirao, a unajmio je i odvjetnika kako bi tužio sve medije koji su, kako je rekao, objavili lažne informacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve demantirali

"Navedena vijest, osim što je lažna, također je i ozbiljno klevetnička zbog cjelokupnog sadržaja u članku koji baca sumnju na moralnost te imidž nogometaša. Nepošteno su ga optužili navedeno ponašanje i stav koje on nikada nije prakticirao s namjerom da se pokuša potkopati njegova pozicija u klubu kojem pripada, kod njegovih navijača i čitatelja tabloida. Ova kleveta ne predstavlja istinito stanje stvari ni u kojem slučaju“, stoji u izjavi Brozovića puštenoj preko svog odvjetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve navode o nevjeri je nekoliko mjeseci prije demantirala i Wanda.

"Nevjerojatno je puno lažnih vijesti u posljednje vrijeme. Inače ne odgovaram na uvrede, ali ovaj put moram jer je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoje petero djece, uvijek sam s njima. Potom sam supruga, supruga Maura. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima, moram zaštititi sebe i svoju obitelj. Time se sad bavi moj odvjetnik. Budite svjesni da ćete trpjeti posljedice za lažne optužbe protiv mene ili moje obitelji. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a isto savjetujem i vama umjesto da pišete gluposti o mom životu", izjasnila se Nara, a prenosi britanski The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je, inače, baš kao i Wanda u braku. Prije nešto više od dvije godine u matičnom uredu u Velikoj Gorici se vjenčao s dugogodišnjom djevojkom Silvijom Lihtar, a par ima i kći Auroru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo