UFC BORAC NA UDARU ISIL-A: / 'Pustite kukavice da dođu'

Image
Foto: screenshot / justpaste.it

Tim Kennedy (36), UFC borac srednje kategorije i bivši član američkih specijalnih postrojbi, našao se na udaru ISIL-a od kojih dnevno dobiva desetak prijetnji.

15.1.2016.
11:55
screenshot / justpaste.it
VOYO logo

Kennedy je kao američki specijalac sudjelovao u Iraku. Jedan je od rijetkih UFC boraca (ima skor 18 pobjeda i 5 poraza) koji uz MMA karijeru služi domovini. Vojsci se pridružio 2004. godine. Prošao je obuku za snajperista i specijalnu obuku za padobranca. Pet godina kasnije, točnije 2009. godine, Kennedyja su prebacili u Nacionalnu gardu. Međutim, sad se našao u neugodnoj situaciji.

"Upravo sam pričao s FBI-em u vezi prijetnji koje sam dobio od ISIL-a. Čini se da nisu baš bili oduševljeni s mojim odgovorom 'pustite kukavice da dođu', napisao je na Facebooku Tim Kennedy. (36).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne dira ga baš previše

No, za neke bi ova situacija bila neugodna. Za neke, ne i za njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"FBI smatra da neki iza tih prijetnji namjeravaju nešto napraviti. Pitali su me jesam li svjestan tih stvari. Rekao sam im da jesam. Kažu mi da je ovo donekle vjerodostojno. No na to sam im odgovorio da me takve stvari ne diraju previše i da mi kažu na kojem stupnju uzbune bih trebao biti", otkrio je razgovor s FBI-em Tim Kennedy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo