AKO JE OVO ISTINA... / Anonimna autorica šokirala Englesku: U knjizi opisala vrući trojac koji je imala s 'poznatim igračima'

Image
Foto: Pixabay

Poznato je da sportaši često imaju usputne afere, ali ova bi mogla biti jedna od najboljih ikad

1.9.2023.
9:26
Pixabay
VOYO logo

Iako su prošla desetljeća otkako se nogomet "vratio kući" s muškom momčadi, dvojica engleskih igrača jednom su se vratila kući vrlo sretna budući da su se zajedno "družili" s fizioterapeutom te ekipe.

Image
NA UDARU /

Grobari vrijeđali trenera Partizana, on dao bizarnu izjavu: 'Nemoj mi dirati familiju, burek, moga oca...'

Image
NA UDARU /

Grobari vrijeđali trenera Partizana, on dao bizarnu izjavu: 'Nemoj mi dirati familiju, burek, moga oca...'

Tako barem tvrdi anonimna žena koja je iznijela ludu tvrdnju da je imala seks utroje s dvojicom starijih engleskih nogometaša u svojoj sobi za tretmane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autorica je izazvala veliku pomutnju svojom novom knjigom The Sports Physio, u kojoj je pričala o svojoj karijeri fizioterapeuta na vrhunskoj sportskoj razini.

U bombastičnoj knjizi tvrdi da je imala odnose s tenisačima, ragbijašima i nepoznatim engleskim igračem kriketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U knjizi se spominju mnogobrojne radnje, a odnos koji je najviše zaokupio pažnju mnogih ljudi navodno je uključivao neke "vrlo poznate" engleske nogometaše.

U poglavlju naslovljenom "Uhvatiti se u koštac s nacionalnom igrom", autorica je objasnila kako ju je poznati nogometaš navodno zaveo na treningu na kojem je liječila igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svukao se do malenog ručnika i legao na moj krevet za masažu. Počela sam raditi na njegovim mišićima, nježno ih gnječeći i komentirajući sve čvorove ili probleme s mišićima koje sam usput uočila. 'Jako si dobra u ovome, zar ne?', rekao je dok sam ja pričala o područjima gdje sam mislila da je imao ranijih ozljeda. 'Imam puno iskustva', rekla sam. 'Kladim se da imaš', odgovorio je", opisuje autorica susret s nogometašem i nastavlja:

"U ovoj fazi sve je to bila šala. On je bio samo nogometaš suočen sa ženom ispred sebe i nije mogao učiniti ništa osim zavoditi me. Nisam ni na minutu pomislila da mu se sviđam. Tada je ton razgovora postao sočniji. 'Nosite li donje rublje ispod te uniforme?', 'Jako ste lijepi', 'Volio bih vas vidjeti golu'. Komplimenti su se nizali…".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostavljajući malo toga mašti, autorica je ispričala da je nogometaš tada dotaknuo nogu upitavši je: "Je li to u redu?".

Autorica zatim piše o seksu koji je imala s tim nogometašem prije nego što je drugi 'jednako slavan' ušetao u sobu za tretmane, što je dovelo do njihova opuštenog seksa utroje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anonimna spisateljica govorila je o knjizi i za Daily Mail, tvrdeći da je nekoliko sportaša bilo u kontaktu s njom moleći je da ne otkriva njihov identitet.

"Šest sportskih zvijezda kontaktiralo me ovaj tjedan - svi su željeli da ne otkrijem njihov identitet", rekla je autorica za Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekla sam im da to nikada neću učiniti i da će njihovi identiteti otići u grob sa mnom", zaključila je autorica.

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo