TRENER DINAMA BRUTALNO PRETUČEN ISPRED SVOJE ZGRADE: / Napadači s fantomkama premlatili ga palicama

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
20.9.2017.
21:34
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

"GNK Dinamo, zgrožen i zaprepašten ovim činom, najoštrije osuđuje fizički napad na trenera Cvitanovića koji je vrlo lako mogao završiti s tragičnim posljedicama.

HRVATSKI KUP: Dinamo i Osijek šesticom potopili svoje protivnike, Rijeka uvjerljiva, Said spašavao Hajduk

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme'

Nažalost, to je samo nastavak svega onoga što se događa u posljednje vrijeme kada je, sasvim očito, potpuno legalizirano nasilje prema osobama iz našeg kluba. Počevši od napada na savjetnika kluba Zdravka Mamića na rivi u Bolu na Braču, a zatim oružanog napada i pokušaja ubojstva u Tomislavgradu pa sve do večerašnjeg fizičkog napada na trenera Cvitanovića pred njegovim stanom.

Zgroženi smo i ovim putem ponovno apeliramo da se institucije ove države napokon probude i prestanu ignorirati sve ovo što se događa oko GNK Dinamo. Da ne ignoriraju napade na građane ove zemlje. Pa zar svi skupa čekamo da se dogodi nešto tragično da sustav konačno reagira? Ne želimo živjeti u zemlji u kojoj se institucije boje čak i osuditi zlodjela. Naime, nismo primjetili da je itko od relevantnih faktora i institucija reagirao nakon napada i pokušaja ubojstva Zdravka Mamića što je očito motiviralo počinitelje ovog kukavičkog napada na gospodina Cvitanovića", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cvitanović se vratio s Kup utakmice

Trener Dinama Mario Cvitanović ozlijeđen je u brutalnom napadu u srijedu navečer ispred zgrade u kojoj živi. Cvitanović je popodne svoju momčad vodio u utakmici Kupa Hrvatske u Imbriovcu, a po povratku kući sa svojim Mini Cooperom u naselju Vrbik, dvojica maskiranih napadača su ga dočekala i pretukla palicama. Nakon napada, trener Dinama pozvao je policiju i zatražio liječničku pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TORCIDINA JASNA PORUKA POLICIJI: Evo što Hajdukovi navijači misle o napadu na Mamića i ubojstvu Blaževića

Trenutno se ne znaju motivi napada. Ovo je novi napad u nizu na nogometne i sportske djelatnike općenito. Počelo je s napadom na Zdravka Mamića na Braču. Nastavilo se vrijeđanjem Janice Kostelić također na Braču, samo prilikom promjene prijevoznog sredstva.

ZDRAVKO MAMIĆ PROPUCAN KOD TOMISLAVGRADA! U napadu sudjelovale dvije osobe, policija traga za njima, grad pod opsadom policije

Kulminiralo je oružanim napadom na Zdravka Mamića u Tomislavgradu, a sad je i trener Dinama Mario Cvitanović postao žrtva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
GLASNOGOVORNIK MUP-a BiH ZA NET.HR: /

'U istragu napada na Mamića uključila se i hrvatska policija, sve je bilo dobro planirano'

Image
GLASNOGOVORNIK MUP-a BiH ZA NET.HR: /

'U istragu napada na Mamića uključila se i hrvatska policija, sve je bilo dobro planirano'

"Istina. Gospodin Mario Cvitanović napadnut je ispred zgrade. Trenutno čekamo kvalifikaciju ozljeda. On se nalazi u bolnici na liječničkim pretragama. Istraga je u tijeku i to je sve što vam mogu kazati. Niti mi trenutno ne znamo puno više od onoga što se na portalima piše", poručili su nam iz zagrebačke policije i tako potvrdili napad u ulici Vladimira Preloga.

Cvitanovića su po dolasku u bolnicu Sveti Duh liječnici detaljno pregledali i utvrdili da mu je najteže stradala ruka. Kako Jutarnji list doznaje, trener Modrih zaradio je frakturu podlaktice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo