STRAVA I UŽAS: / U Splitu napadnuti mladi nogometaši Osijeka

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

U subotu na večer u Splitu napadnuti su mladi nogometaši Osijeka. Napad je zgrozio Splićane.

27.9.2015.
20:40
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Napad se dogodio nedaleko od hotela Dujam u Splitu. Skupina huligana napala je mlade nogometaše Osijeka, a što se točno zbilo prenosimo u tekstu objavljenom na službenoj stranici NK Osijek:

"Stariji pioniri i kadeti osječkog nogometnog prvoligaša doživjeli su ozbiljne neugodnosti gostujući kod splitskog Adriatica u državnom prvenstvu. Naime, naši su mladi nogometaši u subotu navečer fizički napadnuti dok su bili u šetnji nedaleko hotela „Dujam“ u kojem su odsjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šetajući prema Rivi, u trenirkama s klupskim obilježjima, postali su meta huligana koji su ih napali samo zbog toga što su članovi Nogometnog kluba Osijek. Pozvana je policija čiji su djelatnici napravili zapisnik o ovome incidentu i nadamo se da će njegovi vinovnici biti pronađeni i sankcionirani.

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic
Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic

Bivša nogometašica spasila mladiće

Vjerojatno bi za mlade Osječane bilo i težih posljedica od potezanja za uši, poneke pljuske, vrijeđanja i pretrpljenog straha da u pomoć nije priskočila Splićanka Petra Mandić-Jelas, bivša nogometašica i aktivna sutkinja koja se u toj situaciji ponijela hrabro i odlučno i napadnute mladiće zaštitila od daljnjeg maltretiranja i svojim automobilom prevezla do njihova hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga se gospođi Mandić-Jelas NK Osijek iskreno zahvaljuje i u ime roditelja naših igrača kojima ovo splitsko gostovanje nikako neće ostati u lijepoj uspomeni. Nažalost, ni u rezultatskom smislu, budući da su pioniri izgubili 2:0, a kadeti su poraženi rezultatom 2:1", stoji u pismu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo