IZLAZI PRLJAVO RUBLJE / Skandal potresa nogometni svijet! Osramoćeni predsjednik imao razvratne seksualne orgije: 'Na tulumu je bilo 8 do 10 mladih djevojaka'

Image

Vila je navodno mjesto gdje je Luis Rubiales održao seks zabavu s kolegama iz španjolskog nogometnog saveza.

30.8.2023.
7:24
VOYO logo

Španjolski, britanski i općenito strani mediji proteklih dana naveliko pišu o Luisu Rubialesu, koji se razotkrio poljupcem Jenni Hermoso prilikom dodijele zlatnih medalja nakon finala ženskog SP-a i kreirao nezapamćeni skandal, a prljavo rublje sad samo izlazi, posebno u tabloidnim rubrikama. Detalji samo cure, a najnovija je o orgijama koje ima u svojoj luksuznoj vili. U stvari, mjesto u kojem se razvratni tulumi događaju je u Grenadi. Villa Luxury Paradise je ime vile koja skriva puno toga.

Image
STJERAN U KUT /

Nastavak skandala koji trese Španjolsku: Savez donio konačnu odluku, Rubiales ostaje bez opcija

Image
STJERAN U KUT /

Nastavak skandala koji trese Španjolsku: Savez donio konačnu odluku, Rubiales ostaje bez opcija

'Razvratna zabava u jeku pandemije'

"Ovo je luksuzna vila u kojoj je ratni šef španjolskog nogometa Luis Rubiales navodno održao seks zabavu s kolegama delegatima španjolskog nogometnog saveza", tvrdi The Sun koji donosi tekst o villi u kojoj je osramoćeni predsjednik španjolskog nogometnog saveza. Poznati britanski tabloid donio je fotografije modernog i velikog imanja od koje zastaje dah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVDJE možete vidjeti kako kuća izgleda.

Zabavi u jeku pandemije Covida prisustvovalo je "osam do 10 mladih djevojaka" koje je doveo prijatelj. Imanje Villa Luxury Paradise smješteno je u brdima ekskluzivne četvrti Salobrena u Grenadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vila je navodno mjesto gdje je Luis Rubiales održao seks zabavu s kolegama iz španjolskog nogometnog saveza. Rubiales je zanijekao tvrdnje, inzistirajući na tome da je vila korištena za održavanje radnog sastanka.

"Serija divljih noći navodno je uznemiravala ljute susjede do 6 ujutro", piše engleski novinar. Villa Luxury Paradise smještena je u brdima ekskluzivne četvrti Salobrena, samo nekoliko milja od Motrila u Granadi, gdje je rođen i odrastao. FIFA je suspendirala predsjednika Španjolskog nogometnog saveza (RFEF) zbog "nepristanovnog" poljupca nogometašici Jenni Hermoso nakon njihove pobjede u finalu Svjetskog prvenstva za žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ali to je posljednji u nizu skandala koji su pogodili obitelj Rubiales nakon što je njegov ujak prošle godine na suđenju protiv korupcije rekao da je Luis nezakonito koristio sredstva RFEF-a za unajmljivanje luksuzne vile za "orgiju".

Lubiales je zanijekao te tvrdnje, inzistirajući na tome da je prekrasna vila korištena za održavanje radnog sastanka i da je jednostavno bio "roštilj i paella s ljudima različitih spolova".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, susjed je rekao za The Sun: "Sjećam se kad je bio ovdje, buka je bila luda.

'Bum, bum do ranih jutarnjih sati'

“Bum, bum, bum do ranih sati, bilo je puno muzike, pića i puno djevojaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam ih kako se smiju i zabavljaju do pet ili šest ujutro. Bili su ovdje nekoliko dana."

Mještanka, koja se rekla samo kao Maria, rekla je da je posjed bio u vlasništvu talijanske poslovne žene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodala je: "Bilo je to tijekom pandemije Covida i bilo je neugodno, ali nismo zvali policiju jer nismo takvi susjedi."

Lokalni španjolski trgovac nekretninama, koji je želio ostati neimenovan, dodao je: "Ovo je ekskluzivna četvrt u kojoj Luis zna da neće upasti u probleme. Njegova je obitelj ovdje toliko poznata i voljena da imaju velik utjecaj."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luisov ujak Juan Rubiales rekao je na sudu u Madridu prošle godine da je njegova misija bila "olakšati život predsjedniku, što je značilo organiziranje i koordinaciju putovanja, dnevni red, institucionalne odnose i organizaciju upravnog odbora itd."

Bivši službenik za tisak RFEF-a rekao je da je najam luksuzne vile bio "isključivo za uživanje njega (Luisa) i njegovog najbližeg tima, plaćajući troškove karticama tvrtke RFEF-a."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je na ročištu da je pozvana “grupa od osam ili deset mladih djevojaka”.

Kasnije se pokazalo da je djevojke doveo Luisov prijatelj, Francisco Javier Martin Alcaide, bivši nogometaš i vlasnik hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vila ima 210 kvadrata

Luisov ujak Juan svjedočio je i na antikorupcijskom saslušanju u Madridu prošlog rujna kada je iznio te tvrdnje.

Kasnije je inzistirao da sredstva RFEF-a nisu korištena za plaćanje vile, već da je zaposlenik osobno skupio novac, a svi koji su bili prisutni vratili su ga kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vila je opisana na svojoj web stranici kao da ima 210 kvadratnih metara stambenog prostora, tri terase, infinity bazen, vrt i garažu.

To dolazi u trenutku kada se Rubiales sada suočava s istragom za "seksualni napad" nakon što je poljubio junakinju Svjetskog prvenstva Jennifer Hermoso u usne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rubiales je odbio podnijeti ostavku zbog skandala - koji je izazvao masovne napuštanja igrača i osoblja i gurnuo zemlju pobjednicu Svjetskog prvenstva u krizu.

Inzistirao je na tome da je poljubac bio dobrovoljan i da je on žrtva atentata na lik od strane "lažnih feministkinja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U snažnoj izjavi, Hermoso je izjavio: "Osjećao sam se ranjivim i žrtvom napada, impulzivnog, mačo čina, neumjesnog i bez ikakvog pristanka s moje strane."

Ali, čelnici španjolskog FA-a zatražili su od Rubialesa ostavku, a Fifa ga je privremeno suspendirala na 90 dana i pokrenula postupak. Regionalni predsjednici španjolskog nogometnog saveza održali su petosatni sastanak u ponedjeljak - zaključivši da bi trebao odmah dati ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo