Play ponuda

SKANDAL: / Paul Pogba fizički napadnut u restoranu! Objavljena i snimka s mjesta događaja

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Najskuplji nogometaš današnjice Paul Pogba napadnut je od strane ljutog navijača nakon što mu nije htio dati autogram, javlja britanski tabloid The Sun.

28.2.2017.
13:07
AFP, OLI SCARFF
Play ponuda

Incident se dogodio u jednom restoranu u Manchesteru, a čitav slučaj postao je skandal. Što je i normalno, ako se uzme u obzir popularnost Pogbe u nogometnom svijetu kao i činjenicu da se radi o incidentu s napadom.

STARIJI POGBA POSRAMIO IBRU USRED OLD TRAFFORDA: Ibrahimović će ga nakon ovoga dobro upamtiti

The Sun piše kako je ljutit navijač na Pogbu bacio i tanjur, nakon čega se francuski ofenzivni veznjak udaljio u kut restorana, kako bi se što dalje maknuo od navijača koji je i dalje išao za njim, dobacivajući u ljutnji, pišu Englezi i dodaju kako je osoblje restorana spriječilo daljnju eskalaciju sukoba.

shimmer fallback
shimmer fallback

Na The Sunu ekskluzivno je objavljena i snimka situacije koju možete vidjeti ovdje, ali na snimci se ne vidi situacija kad je navijač bacio tanjur na Pogbu, nego trenutak poslije. Ubrzo je na lice događaja pozvana i policija koja je sve zabilježila.

Navijač je svoj napad i objasnio. Naime, prema njegovom svjedočanstvu o ovom događaju, Pogba mu je odbio dati autogram, što je bilo uvredljivo za njega, kako je on to kazao.

Jedan od svjedoka događaja izjavio je.

"Sve je eskaliralo vrlo brzo i prijetilo je da se ne završi fizičkim obračunom. Navijač je bio jako nervozan zato što je odbijen za autogram. Ali opet, Pogba je uživao u objedu sa svojim prijateljima, bio je jako miran. Očito mu je zasmetala pažnja koja se odjednom stvorila oko njega", dao je do znanja očevidac incidenta.

Play ponuda
Play ponuda