KLUB NAVIJAČA BBB I UDRUGA DARIVATELJA KRVI / 'Situacija je alarmantna. Odazovite se akciji, pozovite prijatelje i spasite živote najbolesnijih sugrađana'

Udruga darivatelja krvi i Klub navijača BBB pozivaju na darivanje krvi zbog iznimno loše situacije sa zalihama

13.9.2021.
9:03
Slavko Midzor/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Na Facebook profilu Udruga Darivatelja krvi osvanuo je poziv Kluba navijača BBB i spomenute plemenite Udruge zbog iznimno loše situacije sa zalihama krvi. Njihov poziv prenosimo u cijelosti:

Akcija darivanja krvi

"Zbog iznimno loše situacije sa zalihama krvi, dana 16.09.2021., u vremenu između 12.00 i 17.30 sati (pauza između 14.30 do 15.00 sati) održat će se akcija darivanja krvi.

Akciju darivanja krvi organizira Udruga darivatelja krvi u suradnji s Klubom navijača BBB. Akcija darivanja krvi održat će se u prostoru Udruge, na adresi Nikole Tomašica 12.

Pozivamo sve darivatelj/ice krvi ali i one koji to žele postati, da nam se pridruže u ovoj plemenitoj akciji te svojim dolaskom u što većem broju aktivno sudjeluju u spašavanju života najbolesnijih sugrađana, koji bez krvi i krvnih pripravaka ne mogu dobiti svoje najvažnije bitke, one za svoje zdravlje i život.

Za poklon Dinamova navijačka majica

S obzirom na to da se isti dan održava susret nogometne Uefa lige između Dinama iz Zagreb i West Ham Uniteda, Klub navijača BBB je za sve navijače "Plavih" koji će na akciji dati krv, osigurao Dinamove navijačke majice.

Uz zakusku osiguranu od strane Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, i ovaj put su se svojim proizvodima iskazali @Alca (sokovi i Frutabela čokoladice) te Pivovara Medvedgrad sa svojim asortimanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pozovite prijatelje, podijelite objavu 👍 vidimo se u što većem broju.

Informacije vezane za izolaciju/samoizolaciju/cijepljenje:https://www.hztm.hr/.../kriteriji-za-odabir-darivatelja.../", stoji u objavi na Facebooku.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali