S NJIH JE NEMOGUĆE SKINUTI OČI: / Ovo su najseksepilnije sportske novinarke na svijetu!

Image
Foto: Screenshot/Instagram

Najveće svjetske televizijske kuće u posljednje je vrijeme zahvatio trend zapošljavanja atraktivnih voditeljica u svojim sportskim programima.

29.6.2016.
11:11
Screenshot/Instagram
VOYO logo

Neke su od njih novinarke, druge su samo najavljivačice, treće uzimaju izjave nakon utakmica... Ali svima su im zajedničke ljepota i seksepil kojima privlače gledatelje i daju programu dodatni šarm. Za vas smo odabrali nekoliko najatraktivnijih sportskih novinarki iz cijeloga svijeta. Gledajte i uživajte.

Sara Carbonero

Bez prelijepe partnerice Ikera Casillasa ne može proći nijedan ovakav izbor. I danas se pamti kako ju je legendarni španjolski vratar strastveno poljubio usred prijenosa nakon finala SP-a 2010. godine. Par ima dva sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kate Abdo

Lijepa Britanka radi za Sky Sports, odradila je gomilu intervjua s najvećim nogometnim zvijezdama, a lani je vodila i svečanost dodjele Zlatne lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leeann Tweeden

Amerikanka je nekad radila u Hootersu i pobjeđivala na izborima za najljepši model. Kasnije ju je angažirao Fox Sports za koji pokriva niz područja, između ostaloga se javlja i s UFC-ovih priredbi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jimena Sanchez

Još jedna zvijezda Fox Sportsa, točnije meksičkog ogranka ove televizijske kuće. Uživa u golemoj popularnosti na društvenim mrežama i često časti svoje obožavatelje atraktivnim fotografijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alex Curry

Još jedna voditeljica na neizbježnom Fox Sportsu. Radi u nekoliko emisija, a povremeno izvještava i s natjecanja u odbojci na pijesku, bejzbolu, hokeju na ledu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Melanie Collins

Zvijezda Yahoo! Sportsa i voditeljica emisije na Golf Channelu. Izvještavala je s Olimpijskih igara, Svjetskog nogometnog prvenstva, Super Bowla...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marisol Gonzalez

Glumica, manekenka i voditeljica na meksičkoj televizijskoj postaji Televisa Deportes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katherine Webb

Američka novinarka i voditeljica. Izvještavala sa Super Bowla, a trenutačno je na porodiljnom dopustu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo