TRAGEDIJA /

Reprezentativcu Paragvaja ubili suprugu pred očima na festivalu u narko-obračunu: Ustrijeljena je u glavu

Image
Foto: Cristina Vita Aranda: Instagram

Cristina Vita Aranda ubijena u narko-obračunu u Paragvaju

2.2.2022.
7:11
Cristina Vita Aranda: Instagram
VOYO logo

Tragedija u Paragvaju. Cristina Vita Aranda (29) ubijena je u nedjelju na festivalu u okolici Asuncióna u Paragvaju, gdje je bila sa suprugom Ivánom Arturom Torresom (30), povremenim reprezentativcem i nogometašem najtrofejnijega paragvajskog kluba Olimpije iz Asuncióna, javlja britanski The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznati počinitelj

Cristinu je nepoznati počinitelj upucao u glavu pred očima njezina supruga koji ju je sa zaštitarima odveo do hitne pomoći. U bolnici su je pokušali spasiti, oživljavali su je 25 minuta, ali nije joj bilo pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cristina Vita Aranda, koja ima troje djece s igračem Cluba Olimpia Ivanom Torresom, proglašena je mrtvom ubrzo nakon što je hitno prevezena u bolnicu s ranom od metka u glavi...

Lokalni izvještaji navode da je lijevi bek Torres, bivši paragvajski reprezentativac U20 selekcije, pokušao oživjeti svoju suprugu. Manekenka i influencerica nedavno je objavila kako se par planira razvesti nakon 10 godina braka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unakrsna paljba

Vjeruje se da se lijepa brineta našla u unakrsnoj pucnjavi u VIP zoni u amfiteatru Jose Asuncion Flores u glavnom gradu Paragvaja Asuncionu, iako policija i tužitelji još uvijek istražuju pucnjavu u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek po imenu Marcos Ignacio Rojas Mora također je preminuo, a nepotvrđeni izvještaji govore da je meta bio diler droge identificiran kao Ederson Salinas Benitez.

Ustrijeljene su i četiri osobe u dobi od 23 do 40 godina, koje se od zadobivenih ozljeda liječe u bolnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan, koji je započeo svoju karijeru s paragvajskom ekipom Cerro Porteno prije nego što je potpisao za klupskog najvećeg rivala Club Olimpiju u prosincu 2014., navodno je doživio napad panike, ali nije ozlijeđen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mučne scene

Na snimci lokalne televizije vidljivo je kako zaštitari i bolničari jednu od žrtava iznose iz amfiteatra na nosilima, dok su ozlijeđenog muškarca prema izlazu vodila dvojica muškaraca koji su mu pomagali hodati.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo