RAKITIĆ I RAQUEL VRUĆIM POLJUPCEM ZAPALILI INTERNET: / 'Hvala što si uvijek tu kad te trebam...'

Image
Foto: Instagram/Ivan Rakitić

Dirljivom objavom na Instagramu pokazao da nogometaši itekako mogu biti romantični

4.5.2020.
9:10
Instagram/Ivan Rakitić
VOYO logo

"Hvala ti što si uvijek tu kad te trebam, za tvoje beskrajno strpljenje i za tvoju bezuvjetnu ljubav. Sretan majčin dan ljubavi! Volim te puno mama." Tim se riječima hrvatski nogometaš Ivan Rakitić ove nedjelje oglasio na Instagramu, gdje je objavio i fotografiju sa svojom suprugom Raquel Mauri. Njegov post u kratkom je roku prikupio preko 300 tisuća lajkova i gotovo tisuću komentara. Par se, inače, upoznao 2011. kad Rakitiće iz Schalkea preselio u Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je 2011., imao sam 21 godinu i relativno sam kasno, oko 22 sata, stigao u Španjolsku. Četiri godine igranja u Schalkeu bila su iza mene, a idućega jutra trebao sam proći liječnički pregled i potpisati za Sevillu. Moj stariji brat Dejan putovao je sa mnom i u hotelu smo bili na večeri s ljudima iz kluba. Iz nekog sam razloga bio nervozan i nisam mogao spavati pa sam bratu rekao da odemo na još jedno piće. Te su mi riječi promijenile život. Žena koja je radila u hotelskom baru bila je... Wow! To je onaj dio filma kad kreće slow motion, znate. Bila je prelijepa. Tada sam zavolio Sevillu. Ali nisam znao španjolski pa joj nisam mogao reći ništa drugo nego 'Hola'. Govorio sam njemački, engleski, talijanski, francuski i hrvatski, ali ne španjolski. Grozno", ispričao je svojedobno Rakitić.

Te večeri Rakitić je dobio poziv drugog europskog. Bili su spremni idući dan poslati avion po njega jer sasevillom još ništa nije bilo službeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brat me pitao što želim napraviti. Rekao sam mu da sam dao riječ predsjedniku Seville, a meni je riječ više nego potpis. A onda sam mu naglasio: 'Vidiš našu konobaricu? Igrat ću za Sevillu i oženiti je!' On se počeo smijati i rekao: 'OK, kako god ti kažeš.' Mislio je da se šalim", rekao je Rakitić, a ostalo je povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo