KAD SU AUTI U PITANJU CIJENA MU NIJE VAŽNA / Zlatan se MIilanom provozao u premoćnoj jurilici, pogledajte kako izgleda zvijer od preko 700 konjskih snaga

Image
Foto: Profimedia

Snimljen je dok se vozio sa svojim žutim Ferrarijem centrom Milana

24.5.2022.
8:45
Profimedia
VOYO logo

Legendarni švedski napadač balkanskih korijena Zlatan Ibrahimović ovih dana u centru je pozornosti nakon što je s Milanom osvojio naslov talijanskog prvaka. Riječ je o jednom od igrača koje bi skoro svaki trener rado vidio u svojoj momčadi, međutim nakon osvajanja Scudetta pitanje je hoće li više igrati. Nedavno je navršio 40 godina te je sve više skjlon ozljedama.

Image
DAJ MI VINA DA SE NAPIJEM /

Genijalni Zlatan Ibrahimović mobitelom snimio što opušteni Ante Rebić radi na autobusu

Image
DAJ MI VINA DA SE NAPIJEM /

Genijalni Zlatan Ibrahimović mobitelom snimio što opušteni Ante Rebić radi na autobusu

Zlatan je, inače, u svojoj dugoj karijeri za najveće svjetske klubove te ne ne treba ni posebno naglašavati koliko je novca zaradio u više od 20 godina profesionalnog igranja nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova strast su automobili, a dobar dio svoje zarade potrošio je svoj impresivan vozni park. Jedan od posljednjih automobila koji je završio u njegovoj garaži je novi modeli SF90 Stradale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispod haube ima moćan V8 turbo motor koji omogućava ubrzanje od 0 do 100 kilometara na sat za samo dvije i pol sekunde. Ovakav auto troši u prosjeku šest litara. Zanimljivo je da spomenuti V8 motor razvija 769 konjskih snaga, no, kad mu se pridodaju još tri manja električna motora, ovo cestovno čudovište razvija nevjerojatnih 986 konja. Sa svim svojim specifikacijama, to je najbrži Ferrari svih vremena, a koštao ga je 500 tisuća eura.

SF90 Stradale je samo kap u moru svih Zlatanovih automobila. Najskuplji kojeg ima u kolekciji je Ferrari Monza SP2 koji je koštao oko milijun i pol eura. Zlatan je jedan od 500 ljudi na svijetu koji imaju ovaj automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad smo kod rijetkih primjeraka Ferrarija, Zlatan ima i Ferrari Enzo koji košta više od milijun eura i na svijetu ih ima samo 400. Ima Zlatan i Ferrarija F430 Spider koji vrijedi oko 130 tisuća eura.

Spyder se zove i model njegovog Porschea koji je kupio još tamo 2014. godine, as platio ga je skoro 800 tisuća eura. Kupio si je i skupi terenac Lamborghini Urus, koji je platio 180 tisuća eura. Zanimljivo je da i Cristiano Ronaldo također ima Urus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatana očito privlače talijanski automobili jer je prije 10 godina kupio za 100 tisuća eura Maserati GranTurismo MC Stradale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo