POHOD NA FINALE / Pašalić komentirao Kramarićevu izjavu da navija za Argentinu: 'Pokvarit ćemo mu prognozu'

Image
Foto: Grafika Danas.hr

Kramarić je uoči SP-a dao prognozu u kojem je izjavio kako će Brazil osvojiti SP, a da će navijati za Messija i Argentinu

12.12.2022.
13:48
Grafika Danas.hr
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak igra iznimno veliku utakmicu polufinala Svjetskog prvenstva protiv Argentine s početkom u 20 sati. Konferencija za medije izbornika Dalića je na rasporedu u 14:15 sati, a nju možete pratiti uživo na našem portalu.

Image
IMA SVOJE FAVORITE /

Kramarić: 'Brazil će biti svjetski prvak, a navijam za Messija jer se takav više neće roditi'

Image
IMA SVOJE FAVORITE /

Kramarić: 'Brazil će biti svjetski prvak, a navijam za Messija jer se takav više neće roditi'

Prije te presice utakmicu protiv Messija i društva je najavio i Mario Pašalić za hrvatske medije u Kataru. Za početak je otkrio u čemu je po njemu glavna snage ove reprezentacije i prokomentirao poziciju desnog krila koju je 'krpao' protiv Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je mentalna snaga. Sama činjenica da smo toliko puta prošli kroz produžetke i raspucavanja, ne može to biti slučajno. Izvodili su jedanaesterce igrači koji i nemaju toliko iskustva i bez greške smo zabijali, Livi je obranio, karakter i mentalna snaga su snaga ove reprezentacije", rekao je Pašalić u uvodu i dodao:

"Nemam problema s tim, i u Atalanti sam pokrivao desni bok, igrao sam tu poziciju i to mi je pomoglo i mogu to bez problema odraditi, kao i svaki drugi zadatak koji izbornik stavi ispred mene. Znali smo da moramo pomagati, djelovali kao momčad, zaustavili smo tu lijevu njihovu stranu s Viniciusom. Jura je to fenomenalno odradio, mi smo mu pomagali, ne vidim zašto da to ne možemo ponoviti i protiv Argentine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je postigao odlučujući jedanaesterac protiv Japana u stilu Rakitića.

"Nisam razmišljao o tome u tom trenutku. Protiv Japana sam bio samouvjeren, pripremao sam se na to da bih mogao odlučivati jer je Livi već obranio dva i znao sam da bi moj jedanaesterac mogao odlučiti. Fenomenalan je osjećaj ali bio sam spreman, znao sam što me čeka. Izveo sam ga hladnokrvno kao Rakitić", kaže hrvatski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kramarić je uoči SP-a dao prognozu u kojem je izjavio kako će Brazil osvojiti SP, a da će navijati za Messija i Argentinu.

"Morat ćemo mu pokvariti prognozu. Nadam se da će biti pozitivan rezultat u utorak i da ćemo nakon četiri godine opet igrati finale." Upitan je i tko je za njega najbolji igrač na Svjetskom prvenstvu: "Ja bih se držao hrvatske nogometne reprezentacija i izdvojio bih Gvardiola i Livakovića koji nas nose".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo